vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder broccoli dille azijn

Gevonden 174 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


makkelijke vis

voor 4 personen 8 vissticks 4 kaiserbroodjes 4 plakjes bacon 8 plakjes komkommer 150 gram gemengde sla kaas Voorbereiding Verwarm de oven voor volgens de[...]

Bron: smulweb.nl
Forel met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken forel met komkommersaus

Ingrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met bananen en komkommersalsa

Ingrediënten Porties : 4 2 bananen, geschild en dungesneden 2 komkommers - geschild, ontzaad en kleingesneden 10 verse muntblaadjes, gehakt 1/2 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Tabbouleh garnalen salade

Ingrediënten Porties : 4 150g bulgur 600ml kokend water 3 eetl extra virgin olijfolie 4 verse citroensap 1 komkommer, geschild en gehakt 1 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Tjap tjoy met gegrilde zalm

voor 2 personen 1 Wortel 1 groene Paprika 1 rode punt Paprika 1/2 Komkommer 1 Courgette 6 teentjes Knoflook 1 Ui Zonnebloemolie 1 el Suiker 2 el Ketjap Manis[...]

Bron: smulweb.nl
Grote garnalen met couscous (Moroccan twist)

voor 4 personen 600 gram rauwe gepelde grote garnalen 2 stengels bleekselderij 1 pot middelgrote pot witte bonen in tomaten saus 1 bakje champignons ½[...]

Bron: smulweb.nl
Vistaart

Ingrediënten 5 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 450 g) 1 courgette 2 eetlepels boter of margarine 100 ml witte wijn 1 pakje kabeljauwfilet (diepvries[...]

Bron: ah.nl
kokoszalm & zomerse salsa

voor 4 personen Voor de zalm: * 2 fijngehakte knoflooktenen, * 5 cm fijngehakte verse gemberwortel, * zeer fijngeraspte schil van 1 limoen, * 1 (milde) rode[...]

Bron: smulweb.nl
Vietnamese rolls met garnalen

voor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]

Bron: smulweb.nl
Knoflookgarnalen met een salsa van banaan en[...]

Normalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Zalmtartaar

Ingrediënten 200 g zalm (stuk, biologisch) 1/2 komkommer (geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 limoen (schoongeboend) 1 bakje koriander ((15[...]

Bron: ah.nl
Zalmrolletjes

Ingrediënten 200 g gerookte makreelfilet 20 sneetjes witbrood 1 komkommer 5 sushi norivellen (zeewier) (zakje) 200 g gerookte zalm 20 g biologische[...]

Bron: ah.nl
Garnalencurry

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]

Bron: ah.nl
Visschotel met Prei en Noten

voor 4 personen Verse Kabeljouw Filet of Diepvries Kabeljouw. Reken per persoon ongeveer 1 1/2 ons vis. ( Dus voor 4 personen is dat 600 gram.) Sap van een[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met pittige avocadosalade

Ingrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 1 rode peper (zak a 2 stuks) 25 ml gembersiroop (Australisch (flesje a 250 ml)) 50 ml[...]

Bron: ah.nl
Gerookte zalm en komkommer tartines

Ingrediënten Porties : 8 1 stokbrood, in dunne plakjes gesneden 1 komkommer, in de lengte gehalveerd en in dunne plakjes gesneden 250 gr roomkaas, op[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy