vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder broccoli peterselie

Gevonden 91 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Heilbot met kerstomaatjes en boontjes

voor 2 personen 200 gr. spercieboontjes 300 gr. Heilbot (of zalm, tilap[ia of victoriabaars) 1/2 doosje kerstomaatjes gehalveerd 2 lenteuitjes 1 eetl. verse[...]

Bron: smulweb.nl

Geroosterde kabeljauw met[...]

voor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen in pikante roomsaus

voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen Tapas

Grote garnalen, rauw, ongepeld Olijfolie Sojasaus Rode peper pasta Knoflook Citroen of limoensap Peper Voorbereiding Marineren Bereidingswijze Ontdooi de[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm met pestopasta

voor 2 personen Zalmfilet (circa 250 g); 1 ui; 1 rode paprika; 300 g peultjes; olijfolie; 250 g (verse) pasta (bijv. tagliolini, spaghetti of linguini); 3[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Scampi met zoutzure saus

voor 1 personen - 250g gepelde scampi - 2 gepelde tomaten - 1 ui - 2 wortelen - 200g champignons - 1 teentje look - 200ml kalfsfond - 2 EL azijn - 2 EL[...]

Bron: smulweb.nl
Pittige garnalen van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 1 grote teen knoflook 1 eetl grof zeezout 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprika 2 eetl olijfolie 2 theel citroensap 1kg grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Tonijnsteak met pepersaus

Ingrediënten 2 pakken tonijnsteak (diepvries, a 250 g) 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 1 takje tijm (zakje a 15 g) 4[...]

Bron: ah.nl
Eenvoudig en lekker *Visbordje *

Een paar soorten graatloze visfilet in dit brd hebben wij alm,tongrolletjes,scampi`s Groenten zoals:prei,selder,wortel en sjarlot,visboullionblokje,witte[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalen in pikante roomsaus

voor 4 personen 1kg grote, ongepelde zoetwatergarnalen(diepvries) 1kg trostomaten 1 à 2 eetlepels sambal 1,25ml zure room of crème fraîche[...]

Bron: smulweb.nl
Italiaanse Vispolpettes uit de oven

voor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]

Bron: smulweb.nl
Spaghetti met pittige garnalen

voor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Vispakketjes met venkel en tomatensaus

Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]

Bron: ah.nl
Viscurry

Ingrediënten Porties : 4 Currypasta 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 gedroogde rode chilipepers 2 verse rode chilipepers 1/2 theelepel zout 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Visschotel a la Ine.

voor 4 personen 4 pangasiusfilets (diepvries) 1 bakje roze garnalen 2 winterpenen 3 grote uien 5 grote tomaten 3 bosuitjes 3/4 bakje Philadelphia bieslook[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde kabeljauw met[...]

voor 4 personen 600 gram diepvrieskabeljauwfilet (Vismarine), ontdooid, in 4 porties sap van 2 citroenen 8 eetlepel olijfolie 4 tomaten, gehalveerd 1[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy