Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
voor 4 personen 400 gram kabeljauw (of goedkopere soort witte vis zoals koolvis). 100 gram fijne havermout 1 kleine ui Paar takjes peterselie Circa 2[...]
Bron: smulweb.nl1 rode paprika==2 tomaten==1kleine ui==1 teen knoflook==1/2bosje peterselie==1tl.zwarte peper uit de molen==50ml witte wijnazijn==zeezout en peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen 8 Gamba,s liefst nr 1 2 tenen Knoflook Olijfolie Tomatensaus 4 eetl. olijfolie 1 Ui 2 tenen Knoflook, fijngesnipperd 1 kg. Tomaten, ontveld en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zalmfilet; 5 à 6 plakjes bladerdeeg; 50 gr gekookte en fijngehakte spinazie; 125 ml creme fraîche; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 gr zalmfilet; 5 à 6 plakjes bladerdeeg; 50 gr gekookte en fijngehakte spinazie; 125 ml creme fraîche; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba`s of grote garnalen - 3 sjalotjes of kleine uitjes - 2 teentjes knoflook - 2 rijpe trostomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 Noordzeetongen (vel gestript) medium Of 1 kilo Sliptong (dat zijn de kleinere) Patentbloem Bosje verse peterselie (fijn gesnipperd) Witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 6 verse forelfilets à 150-200 g met huid, * 6 jeneverbessen, * 1 theel korianderzaad, * 5 zwarte peperkorrels, * 20 g zout, * 15 g[...]
Bron: smulweb.nl1 rode paprika==2 tomaten==1kleine ui==1 teen knoflook==1/2bosje peterselie==1tl.zwarte peper uit de molen==50ml witte wijnazijn==zeezout en peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 4-5 witte visfilets (bijvoorbeeld kabeljauw) zout en peper naar smaak plantaardige olie om te bakken 1 knolselderij, geraspt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 grote ui (gesnipperd) 3 bosuitjes (in ringen snijden) 1 rode peper (pitjes verwijderd en in kleine stukjes) 1 groene paprika (in dunne[...]
Bron: ah.nl