vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder paddestoelen paprikapoeder

Gevonden 108 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Mexicaanse vistaco

Ingrediënten Porties : 6 1 theelepel plantaardige olie 1 groene chilipeper, gehakt 1 prei, gehakt 2 teentjes knoflook, geperst zout en versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl

Rode snapper op Mediterraanse wijze

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1/2 kleine ui, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) gepelde eiertomaat, uitgelekt[...]

Bron: allrecipes.nl
Pittige garnalen van de barbecue

Ingrediënten Porties : 6 1 grote teen knoflook 1 eetl grof zeezout 1/2 theel cayennepeper 1 theel paprika 2 eetl olijfolie 2 theel citroensap 1kg grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen en varkensvlees loempia's

Ingrediënten Porties : 20 50g rijstvermicelli 4 eieren, geklutst 1 ui, fijngehakt 50g champignons, gehakt 1/2 (200g) blik garnalen, uitgelekt en gehakt[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen à la Provençale

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik (400 gr) tomaatstukjes 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Kerriemosselen

Ingrediënten Porties : 4 8 sjalotten, versnipperd 6 teentjes knoflook, fijngehakt 350 ml droge witte wijn 1 bakje (227 ml) volle room 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Mosselen di Amore

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook, fijngehakt 400 gr passata 1/2 theelepel droge oregano 1/2 theelepel droge basilicum[...]

Bron: allrecipes.nl
Mediterraanse gebakken vis

Ingrediënten Porties : 4 5 eiertomaten 2 eetlepel olijfolie 1/2 rode ui, versnipperd snufje gedroogde oregano 4 eetlepels witte wijn 24 Kalamata olijven,[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise viskoekjes met dipsaus

Ingrediënten Porties : 8 350 g bloemige aardappelen, geschild en in stukken gesneden 350 g schelvisfilet sap van 1 limoen 1 dunne stengel citroengras, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Thaise garnalen met pikante pinda-limoen[...]

Ingrediënten Porties : 8 4 eetlepels citroengras, fijngesneden (alleen het witte deel gebruiken) 4 eetlepels verse gember, fijngesneden 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken Heilbot

Ingrediënten Porties : 4 1 theelepel olijfolie 125 gr courgette, in stukjes 75 gr ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 350 gr verse tomaat,[...]

Bron: allrecipes.nl
Artisjok-Krab Salade

Ingrediënten Porties : 12 3 artisjokharten uit blik, in vieren gedeeld 100 gr krab uit blik 3 lente-uitjes 1 teentje knoflook 1 theelepel citroensap 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Snelle viscurry

Ingrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalmforel met groenten

Ingrediënten Porties : 4 4 filets zalmforel 1 courgette 1 aubergine 1 ui 1 tomaat 1 teentje knoflook 1 glas droge witte wijn olie zout Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Viskoekjes met zalm en garnalen

Ingrediënten Porties : 6 1 theelepel plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 2 eetlepels fijngehakte rode ui 1 eetlepel fijngehakte groene[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalencurry met cashewnoten en kokos

Ingrediënten Porties : 8 1 kg middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1/4 theelepel kurkuma 1/4 tl cayennepeper 3 eetlepels cashewnoten 5 hele[...]

Bron: allrecipes.nl
Kreeft met pasta

Ingrediënten Porties : 4 1 grote (1 kg) verse kreeft 50 gr boter 1 grote ui, in stukjes gesneden 3 teentjes knoflook, fijngeperst 2 blikjes (400 gr)[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy