vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder prei uien nootmuskaat

Gevonden 15 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten

voor 4 personen 4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zeewolf met witte druivensaus

voor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]

Bron: smulweb.nl

Kipfilet met druiven

Ingrediënten Porties : 2 1/2 trosje rode druiven 1/2 trosje groene druiven 2 takjes tijm zout naar smaak olijfolie, zoveel als nodig 2 kipfilets[...]

Bron: allrecipes.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met champagne, venkelcr

voor 4 personen 100 ml arachide olie 25 gr verse muntblaadjes+ 5 blaadjes extra 4 druivenbladeren, afespoeld en drooggedept (te koop in Tukse, Marokkaanse of[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauw met druivensap en munt

voor 8 personen 8 stukjes kabeljauw van elk 20 gr. - 16 kleine ronde aardappelschijfjes - 1 el. slagroom - 1 el. groentebouillon - 30 gr. spek (in blokjes) -[...]

Bron: smulweb.nl
ROMIGE ZALM GEPOCHEERT IN CHAMPAGNE OF SEKT

voor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]

Bron: smulweb.nl
Krab-zalmsalade met Thaise dressing

voor 4 personen 250 gram surimi krabvlokken - 200 gram gerookte zalm - 1 limoen of citroen - 1 eetlepel sesamzaad of pijnboompitten - 100 gram rucola of[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars met champagne en druiven

voor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm Veronique

voor 4 personen -2,5 dl water -3/4 dl witte droge wijn -1 kleine ui in ringen -1 teen knoflook (gehalverd) -1 laurierblad -100 g pitloze witte druiven -4[...]

Bron: smulweb.nl
Tong Veronique

voor 2 personen 2 tongfilets van elk 120 gr 75 gr verse zalmsnippers peper en zout * 0,6 dl witte wijn 1 eetl fijngehakte sjalotjes of ui 2 theel citroensap 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met druivensaus

voor 4 personen 300 gram gewassen blauwe druiven * 400 gram kabeljauwfilet * versgemalen peper * zout * 30 gram boter * 1 dl halfdroge witte wijn * 1 dl melk[...]

Bron: smulweb.nl
Kabeljauwfilet met romige druivensaus

voor 4 personen 300 g witte druiven, gewassen 400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), ontdooid versgemalen peper, zout 30 g boter 1 dl halfdroge witte[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde zwaardvis met druiventapenade

voor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy