vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder savooiekool limoen

Gevonden 26 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalm & doperwten-viskoekjes

Ingrediënten: - 500 g aardappelpuree - een blikje zalm (418 g) - 150 gram doperwten, uit de diepvries - handvol munt - 1 el tartarsaus - 3 el bloem - 3 el[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Gegrilde scholfilet met couscous-venkelsalade

Ingrediënten 200 g 4-granencouscous 50 g hazelnoten 2 venkelknollen 7 el koolzaadolie 15 g verse munt 15 g verse dille 75 g royale abrikozen 75 g veldsla[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde zalm met aardappelsalade

Ingrediënten 2 zakken panklare aardappelblokjes (a 450 g) 1 citroen 1 bekertje zure room (125 g) ½ theelepel gedroogde munt (mintblaadjes, potje a[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde zeewolf met tuinbonenpuree en munt

Ingrediënten 450 g tuinbonen ((diepvries), ontdooid) 500 g krielaardappels 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 eetlepel witte wijn 250 g romaatjes (in vieren)[...]

Bron: ah.nl
Zalm met gebakken aardappelen en erwtjes

Ingrediënten 1 kg aardappels (vastkokend) 1 citroen (schoongeboend) 8 eetlepels olie 2 x 2 zalmfilets 450 g tuinerwten (extra fijn (diepvries)) 1/2 zakje[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met kruidenolie

Ingrediënten 2 venkelknollen 1 citroen (schoongeboend) 250 ml extra vierge olijfolie 25 g boter 600 g kabeljauw 15 g dille 15 g munt 20 g platte[...]

Bron: ah.nl
Pangasiusfilet met citroen-kruidentopping

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 stukken pangasiusfilet (van ca. 125 g) 3 el platte peterselie (fijngehakt) 1 el verse munt (fijngehakt) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Scampi's met couscous en amandel-munt pesto

Ingrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]

Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.be
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijnsteak met pestosaus

Ingrediënten Porties : 4 4 (200 gr) verse tonijn steaks 2 uien, dik gesneden zout en peper naar smaak Saus 30 gr verse munt 30 gr verse basilicum sap van[...]

Bron: allrecipes.nl
Forel met aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 700 g aardappelen, in vieren gesneden 1 eetl. olijfolie 4 forellen, elk 300 g, schoongemaakt plukjes verse dragon 1 sinaasappel,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken forel met komkommersaus

Ingrediënten Porties : 4 750 g nieuwe aardappelen, overlangs in vieren gesneden 1 el olijfolie, extra vergine 4 kleine forellen, à circa 275 g,[...]

Bron: allrecipes.nl
Tabbouleh garnalen salade

Ingrediënten Porties : 4 150g bulgur 600ml kokend water 3 eetl extra virgin olijfolie 4 verse citroensap 1 komkommer, geschild en gehakt 1 bosje[...]

Bron: allrecipes.nl
Vispakketje met courgette, spinazie en olijven

Na al dat heerlijke lamsvlees wordt het wel weer eens tijd voor slanke recepten. Toen ik begon aan het principe van "een leven lang fit" leek het me vooral[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Vissticks met komkommersla en krieltjes

Ingrediënten 700 g krieltjes (duopak) 6 eetlepels olijfolie 1 komkommer 150 g Griekse yoghurt 1 eetlepel citroensap (of azijn) 2 theelepels gedroogde[...]

Bron: ah.nl
Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Garnalencocktail

Ingrediënten 100 g komkommers 7½ g munt 1 sjalot 1 citroen 50 g zure room 50 mayonaise 15 g dille 125 g cocktailgarnalen (koelvers) 125 g[...]

Bron: ah.nl
Vis-Chorizo en Tuinbonen

Het recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy