Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 3 personen 3 zalmfilets, bij voorkeur zonder vel of graten * 190 gr. linze * 1 ui * Olijfolie * wat citroensap * Verse tuinkruiden melange van[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 100 gr chorizoworst, in stukjes 1 ui, gesnipperd 1 rode paprika, in reepjes 1 tomaat, in stukjes 2 blikken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen MARINADE: 250 ml yoghurt halve ui, fijn 2 cm geraspt gemberwortel 4 teentjes knoflook, fijn 1 t korianderpoeder 2 e citroensap 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlWe moeten naar een meer duurzame consumptie van eiwitten. Daar is bijna iedereen het over eens. Naast allerhande plantaardige vleesvervangers zoals tofu,[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beHoi allemaal, hebben de meesten van jullie nu zomervakantie? En genieten jullie ook zo van het weer? Maar, nu het zulk prachtig weer is, moet er nog wel steeds[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal runderchipolata (ca. 300 g) 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 rode paprika's (in stukken) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 150 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gedroogde linzen (pak 500 g) 1 ui (gesnipperd) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 pot verse kruiden voor bij vis[...]
Bron: ah.nlNa een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZalm met linzensalsa Het recept komt uit Delia Smith keukengeheimen deel 3, het is eigenlijk met zeebaars maar wij hadden er zalm bij. Er zijn drie boeken in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 chorizo worstje, gehakt 1 el harissa 400 gr. gehakte tomaat (blik) 800 gr. linzen (blik) afgespoeld[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 19 februari Ik had een nieuwe Ken Hom wok gekocht, en wilde die meteen gebruiken. ca. 300 gram pitige braadworstjes, 2 el olijfolie, 2 gesnipperde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com