Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 5 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nl"Langouste à la vanille" is het nationale gerecht van de Comoren, een Afrikaanse eilandengroep tussen Mozambique en Madagaskar. Het wordt traditioneel gemaakt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 6 personen -3 kreeften elk van 600 g -6 liter visfumet om de kreeften te koken VOOR DE VISFUMET: -4 kg koppen, graten, vellen en afsnijdsels van tong,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gram zeewier - 1 sjalot - 2 vers gekookte kreeften - boter - 1/2 dl. witte wijn - 4 dl. kreeftenbouillon - 5 klontjes koude boter - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr. zeewier 1 sjalot 2 kreeften, verse, gekookte Boter 0.5 dl. wijn, witte 4 dl. kreeftenbouillon 5 klontjes boter, koude 2 el. bieslook,[...]
Bron: smulweb.nl