Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook (fijngehakt) 1 blik tomatenblokjes ((400 g) uitgelekt) 2 eetlepels balsamicoazijn ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 450 g tuinbonen ((diepvries), ontdooid) 500 g krielaardappels 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 eetlepel witte wijn 250 g romaatjes (in vieren)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 schaaltjes aardappelpuree (a 550 g) 1 stuk roombrie (200 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (a ca. 250 g) 4 eetlepels bloem 25 g boter 2 zakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie ½ citroen (geperst) 1 eetlepel zeezout (grof) 4 stukken zeewolffilet 75 ml ouzo (of pernod (slijter)) zet alles[...]
Bron: ah.nlJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4.5 dl visfond, 1/2 fijngesnipperde ui, 1/2 wortel in kleine stukjes, 200 ml Noilly prat, 200 ml koksroom, olijfolie, 20 witte druiven zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 600 g witte visfilet (bijv. koolvis, kabeljauw of zeewolf) 2 sjalotten (gesnipperd) 3 eetlepels bloem 2 eetlepels olie 5 eetlepels mayonaise[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2x 150 gram witte visfilet ( bv. kabeljauw, schelvis, zeewolf) 1 vleestomaat 2 el sundried tomato sauce van Heinz 2 el witte wijn 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot, fijngesnipperd + 2 eetlepels witte wijnazijn 100 ml droge witte wijn 150 ml visfond (pot a 380 ml) 125 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijk saus, bijzonder smakelijke vis! 1 sjalotje, gesnipperd, 2 el witte wijnazijn, 100 ml droge witte wijn, 150 ml groentebouillon, 125 ml crème fraiche,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngredienten: 1 kg kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 2 tenen knoflook 100 gram ontbijtspek (eerst even uitbakken!!) voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo zeewolf, sap van 1 citroen, zout, 50 gram boter, 250 gram champignons, 200 gram garnalen, peterselie, 1/4 liter witte wijn, peper, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 takjes rozemarijn 125 g gezouten boter (op kamertemperatuur) 4 eetlepels 4-seizoenenpeper (hele korrels, navuldoosje) 2 maal 2[...]
Bron: ah.nl