worteltaart jamie oliver | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | vispakketjes voor op de bbq
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder gember steranijs

Gevonden 27 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Vis in een feestelijke harmonie

Eens zin in een mengeling van allerlei lekkers uit de zee? We maken een vispannetje, zonder veel fieke fakjes, puur natuur. Nodig: - 1 kg mosselen - 250 gr[...]

Bron: proevenopzondag.blogspot.nl
Provençaalse vissersstoofpot

Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met aardappeltortilla

Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 50 ml witte wijn 1 beker slagroom (125 ml) 16 verse mosselen (in de schelp (zak a 2[...]

Bron: ah.nl
Romig visstoofpotje

Ingrediënten 200 g scholfilet 200 g koolvis- (of kabeljauwfilet (vers of diepvries)) 1 eetlepel boter 300 g prei (in ringetjes) 200 g peultjes 200 ml[...]

Bron: ah.nl
Zeeuws vispotje

Ingrediënten 2 uien 2 tenen knoflook 4 tomaten 2 el olijfolie 30 g boter 250 ml droge witte wijn 150 g kabeljauwfilet 150 g zalmfilet 3 takjes platte[...]

Bron: ah.nl
Hollands vispotje in mosterdsaus

Ingrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met groene selder en Zeeuwse mosselen

Het Biggest Cooking Event van Delhaize was super, dat schreef ik gisteren al (lees hier mijn verslag). Tjah, je krijgt niet alle dagen les van een topchef als[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kabeljauw met knoflook-peterseliesaus en[...]

Dit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
vlaams vispotje

voor 4 personen Ingredienten voor gewoon dieet: 5-6 dl visboullion, 500-600 gram visfilet (gemengde vissoorten bv snoekbaars, forel, zalm, kabeljauw enz) in[...]

Bron: smulweb.nl
visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Visgratin

voor 4 personen 500 g gefileerde kabeljauw (vers of diepvries) 1 ui 0.5 l melk 1 laurierblad zout versgemalen peper puree van 1kg aardappelen 2 eetl. mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Visschotel van Vlieland

Ingrediënten 4 takjes peterselie 1 ui 500 g kabeljauwfilet (of gemengde vissoorten, eventueel met mosselen) zout en versgemalen peper 1 duopak[...]

Bron: ah.nl
Romige visragout

Zeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy