Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 113 recepten
voor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 800 g aardappelen 150 ml melk 1 gele paprika 1 rode paper 1 groene paprika 250 g cherrytomaatjes Olijfolie om in te bakken 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 4-5 witte visfilets (bijvoorbeeld kabeljauw) zout en peper naar smaak plantaardige olie om te bakken 1 knolselderij, geraspt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stuks gezouten Portugese kabeljauw (bakkeljauw) 1 liter volle melk 800 gr aardappelen, geschild en in dikke plakken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 kant en klaar deeg voor een hartige taart 1 ui, gehakt 1 stengel selderij, gehakt 1 gele paprika, gehakt 1 eetlepel olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Wortel 1 groene Paprika 1 rode punt Paprika 1/2 Komkommer 1 Courgette 6 teentjes Knoflook 1 Ui Zonnebloemolie 1 el Suiker 2 el Ketjap Manis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g glasnoedels, 8 rijstloempiavellen, 3 el fijngehakte pinda′s, 100 g Hollandse garnalen, 1/2 komkommer, 2 takjes basilicum, 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]
Bron: ah.nlNormalitter ben ik merkvast als het om bananen gaat maar in het kader van 'veel voor weinig' neem ik dit keer andere met als gevolg dat ik een paar dagen later[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 400 g pangasiusfilet 1 rode paprika (zonder zaadlijsten) 2 tenen knoflook 4 el slagroom 4 el bladpeterselie (grof gehakt) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 4 vastkokende aardappelen 6 el olijfolie 8 eieren 286 g tonijn in olijfolie (blikje) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 rode paprika 2 augurken 75 gr katenspek, in stukjes 2 eetlepels olie tabasco 8 diepvries vissticks 8 zilveruitjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comIngrediënten 1 kilo aardappels ((kleine biologisch) 1 rode ui 1 gele paprika 2 schaaltjes zalmfilet (a ca. 200 g) zout en peper 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl