worteltaart jamie oliver | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | italiaanse groentesoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder ansjovis gember

Gevonden 24 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vispotje met paprika en tomaat

Ingrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]

Bron: ah.nl
Zeeduivel-mosselspiesjes

Ingrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]

Bron: allrecipes.nl

Gebakken zeeduivel met tapenade

voor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel met abrikozen/saffraan compote

voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]

Bron: smulweb.nl
Vis met paprikasaus van Rick Stein

Het is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met spek, tomaten en bonen-kruidensalade

Vis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Zeeduivel, fregola met pompoenpuree en chorizo,[...]

Tweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Foodblogswap: Indische viscurry

Onlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis gegaard in paprikasaus

Op de visafslag hadden we zee duivel gehaald en daar heb ik dit recept dus meegemaakt. Het is een beetje Jamie, een beetje naar iets wat we in Bayonne hebben[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Vis met Gremolata

Deze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Zeeduivel-garnalenspiesjes met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 2 limoenen 2 eetl. olijfolie 1 gele paprika, zaadlijsten verwijderd, in 16 ruitjes van 2-3 cm 24 grote rauwe garnalen (totaal[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken zeeduivel en savooiekool

Ingrediënten Porties : 4 600 gr zeeduivel 1 ui 300 gr savooiekool 4 eetlepels extra vergine olijfolie zout en peper naar smaak 120 ml droge witte wijn 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Caldeirada : visstoofpot uit de algarve

voor 6 personen 2 kg verse gemengde vis (zeeduivel, rog, haai, zeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel ovenschotel

voor 2 personen 1 ui 3 stengels bleekselderij 1 gele paprika 4 gedroogde tomaten op olie 1 eetlepel olijfolie 1 blik ( 400 gram) tomatenblokjes zout[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zeeduivel,gepikeerd met[...]

voor 4 personen * 1 zeeduivel van 1,5 kg. * 20 lente-uitjes. * 1 dikke plak 1/2 cm Gandaham,gedroogde ham,in repen gesneden. * 250 gr wilde gemengde[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy