Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr zalmfilet 1 pak bananenbladeren (minimaal 30 minuten ontdooid) 2 theelepels korianderzaadjes 2 teentjes knoflook 1 of 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmoten à 200 gram 3 eetlepels bloem 40 gram boter Rode wijnsaus 3 deciliter fruitige rode wijn 2 schijfjes limoen 30 gram suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 stuks St. Jacobsschelpen, coquilles 1 grote avocado (eetrijp) 1 grote mango (eetrijp) 2 el balsamico (rood) 1 grote rode ui 1 limoen (sap)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvissteaks van ca, 170 gram, 2 eetl limoensap, 2 eetl. notenolie, 3 eetl. zure room, 2 tl suiker, ? tl zout 1 tl oregano, 1 tl tijm, ?[...]
Bron: smulweb.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPannetje, pannetjes, pannetjes, je ziet ze steeds vaker van die mooie kleine gietijzeren of stenen pannetjes. Ze zijn zo leuk om mee te koken en ook de[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJoehoe! Het schooljaar aan Spermalie is weer gestart en ik heb geluk... en jullie dus ook... want ik heb een fijne chef getroffen dit jaar voor de cursus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRode uienkonfijt bij kaas of een stukske (wild)paté? Jazeker, graag! Maar bij vis? Ben je nu helemààl gek geworden, Myriam? Nee hoor, jullie kunnen gerust[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 2 limoenen (schoongeboend) 3 el sojasaus (flesje 250 ml) 1 teen knoflook[...]
Bron: ah.nl