Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 tl zonnebloemolie 1 zeebaars, circa 800 g, schoongemaakt 1 limoen, in 4 plakken gesneden 6 lente-uitjes, in fijne reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels (30 ml) olijfolie extra vierge 1 ui, gesneden 2 teentjes knoflook, gekneusd 1/2 eetlepel gemalen gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 zeebaarsfilets zout naar smaak 3 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels limoensap 3 eetlepels extra vergine olijfolie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 2 zeebaarsen (2x 450 g) - plantaardige olie - 20 g knoflook, in dunne plakjes - 50 g gemberwortel, geschild en in fijne sprietjes gesneden - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De Thaise pasta: 2 bosjes verse koriander 2 cm verse gember 3 teentjes knoflook 2 rode chilipepers 2 t sesamolie 6 e sojasaus 2 citroenen (sap[...]
Bron: smulweb.nlNog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen jaar terug had ik nooit kunnen raden dat ik ooit iets als dit zou bereiden, laat staan durven aan te raken. Wat een enorm beest is het ook, haha! Ik had al[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIk heb het eindelijk aangedurfd, en inderdaad het is de lekkerste manier van vis bereiden. De vis wordt heel mals en sappig. Ingrediënten: 750 gr à 1 kg grof[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3-4 venkel bollen 40 gr ongezouten boter 6 eetlepels extra vierge olijfolie 3 eetlepels crème fraîche 1 zak salade met kruiden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 blik druivenbladeren (ongeveer 30 stuks), 800 g zeebaarsfilet, 4 teentjes knoflook, 4 sjalotjes, 2 eetlepels olijfolie, 1/2 citroen, 1/4[...]
Bron: smulweb.nl