Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten: 2 eetlepels plantaardige olie 2 theelepels mosterdzaad 1 kleine ui, gesnipperd stukje pijpkaneel van 2½ cm 10 g verse gember 7 grote tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 hele zeebaars van ca. 1 kg, schoongemaakt 4 tenen knoflook 1 kleine rode chilipeper, zaad verwijderd 40 g korianderblad ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauw, in stukken van 2 cm 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Olijfolie; 2 fijngehakte knoflooktenen; 1 fijngehakte rode peper; 1 tl gemberpoeder; ½ tl paprikapoeder; 1 tl gemalen komijn; 300 g[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht is afkomstig van Bizerte, de meest noordelijke stad van Afrika. Het is zoet en kruidig en prachtig aromatisch. Heel lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPromotie-actie Slim Pasta Een paar weken geleden benaderde iemand mij om een aantal verpakkingen Slim Pasta uit te proberen en op mijn blog te beschrijven. Het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMeestal gebruik ik voor visgerechten zalm of kabeljauw, dus ik vond het leuk om voor dit recept van gebakken vis met Aziatische kool, venkel en bacon eens een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten van 4 personen: De couscous 250 g couscous 1 rode paprika 1/2 venkelknol 1 bundelradijsjes 1 avocado 1/2 citroensap 1 sjalotje verse munt verse[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 2 rode paprika's 2 rode pepers (zaadlijsten verwijderd) 8 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 zak reuzengarnalen ((500 g,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 eetlepels bloem 2 theelepels komijn 500 g kabeljauwfilet (in stukken van 2) 6 eetlepels olijfolie 1 rode peper ½ citroen (uitgeperst)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (rauw en ongepeld, diepvries 500 g) 2 limoenen 4 tomaten 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in dunne ringen) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g kabeljauw (in stukken van 2 cm) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé) 4 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nl