Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g sashimi gesneden tonnetto, 50 g Granny Smith appelen in brunoise, 50 g venkel in brunoise, 50 g avocado in brunoise, 1,5 el sushi-azijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 tomaten (ontveld) 1 teen knoflook 6 el olijfolie extra vierge 50 g zwarte olijven (zonder pit) 20 g kappertjes 4 tonijnsteaks (ontdooid)[...]
Bron: ah.nlIk eet te weinig vis. Af en toe maak ik wel tonijnsalade (daar ben ik gek op) maar verder moet ik eerlijk bekennen dat ik vrijwel geen vis eet... Tijd dus om[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 4 personen 350g tonijn, 6 el olijfolie, 2 rijpe avocado, 1 venkel, peper, 2 citroenen, 3 witte uien, tabasco, radijsjes, zout Hulpmiddelen Rookoven,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuk tonijnbiefstuk 100 gr. olijf, zwarte, zonder pit 1 tl. ansjovispasta 2 stuks venkelknollen 1 el. peterselie, verse, gehakte Olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Tonijnbiefstukken,(van 150 gram) * 200 gr. zwarte Olijven, zonder pit, * 2 thl. Ansjovispasta, * 4 Venkelknollen, * 2 el. Peterselie, vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout & (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken zalmfilets[...]
Bron: smulweb.nl