Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 218 recepten
voor 4 personen 450 gr verse rauwe tonijn 350 gr verse witvisfilet (geen panga of tilapia!) 1 rode ui 1 boterham Scheutje melk Tomatensaus naar smaak (bij[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 ½ pak pannenkoekenmix (+melk en eieren volgens aanwijzing op het pak) 1 pak bladspinazie (diepvries) 2 blikjes roze zalm (a 213[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gr verse kabeljauwfilet of moten 1 kop vers geraspte parmezaanse kaas ½ t zeezout 1 t tijm 1 t paprikapoeder mild Zwarte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. Hollandse garnalen 1 pakje mini pastei bakjes 150 gr. roomkaas,naturel 2 eetl. room culinair 25 gr. geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 ronde courgettes 50 gr belegen geraspte kaas olie, om in te bakken 1 teen knoflook,fijn gehakt 1/4 rood pepertje, zonder zaad, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pak spaghetti 1 bakje champignons pak bladspinazie 2 dl kookroom,room culinair,slankroom of blue band finesse 4 zalmfilets(ik neem meestal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr grote garnalen 4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 ui 2 grote geraspte wortels zout en nootmuskaat naar smaak toevoegen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - (volkoren)spaghetti voor 4 personen (ca. 100 gr. pp) - 24 grote gepelde garnalen (ca. 6 per persoon) - 2 grote geperste tenen knoflook - 1[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram geschilde aardappelen,kleingesneden - ongeveer 4 theelepels boter - 100 gram geraspte kaas - 400 gram gare vis [kabeljauw of schelvis[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1½ zak aardappelpartjes met schil (a 450 g) 2 zakjes worteltjes & peultjes (a 350 g) 1 bol mozzarella (kaas, 125 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 middelgrote gekookte kreeft 30g boter 1 sjalotje, fijngesneden 325 ml verse visbouillon 60 ml witte wijn 60 ml extra dikke[...]
Bron: allrecipes.nl