citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | mager recept met prei en ham che | vis met kaasfondue
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder limoen knoflook witte wijn

Gevonden 25 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zalmtartaar op blini`s

voor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]

Bron: smulweb.nl
Coquilles met een rode wijnsaus, chips van[...]

Soms maak ik een recept voor 100% na en soms begin ik meerdere recepten met mekaar te mixen. Dit is zo'n eigen 'mix and match'. De saus pikte ik van de website[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Forel met tamarinde en chilisaus

voor 4 personen 4 forellen van elk ongeveer 350 gr, schoongemaakt 6 bosuitjes, in plakjes 4 eetlepels sojasaus 1 eetlepels roerbakolie 2 eetlepels verse[...]

Bron: smulweb.nl
Makreel Americain

Vrolijk Pasen! Wat fijn hè, een dagje extra vrij, de lente voor de deur....een uurtje langer licht. Ik vind het geweldig. Wat ik vroeger ook geweldig vond, was[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Gebakken kabeljauw met[...]

Ingrediënten 2 grote biologische aardappels (zee)zout 4 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels cranberrycompote 2 theelepels balsamicoazijn[...]

Bron: ah.nl
Garnalen- en kipspiesjes

Ingrediënten 12 reuzengarnalen (ontdooid) 8 kiphaasjes 2 el rijstazijn 3 el sesamolie mespunt Chinees (vijfkruidenpoeder) 2 sjalotten (gesnipperd) 5 el[...]

Bron: ah.nl
Cocktailgarnalen met pittige salsa

Ingrediënten ½ pak filobladerdeeg ((diepvries, a 225 g), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 bakje kiwi-mangosalade ¼ rode peper[...]

Bron: ah.nl
Zalm met spitskool en bieslookmayonaise

Na het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Zeebaars, citroenpuree, schorseneer

Pure smaken. Eenvoud. En vooral een verrukkelijke puree. Dit gerecht werd afgelopen dinsdag als voorgerecht geserveerd, maar ik zou gewoon de porties wat[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
visstoofpotje a la Judith

Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Gerookte makreel met een saus van Rodenbach[...]

De cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Heilbot, butternut, peterselieolie, sabayon van[...]

't zijn de kleine dingen die 't hem doen. Da's eigenlijk met alles zo in het leven. En in de keuken is dat niet anders. Een rolletje hier, een plakje daar. Een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Slasoep, coquilles, spekjes

Dat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gefrituurde gamba`s met saffraan-remoulade

- 4 stuks gamba`s - 8 gram augurk - 2 gram platte peterselie - 10 gram sjalot - 5 gram kappertjes - 15 gram granny smith appel - 60 gram mayonaise - snufje[...]

Bron: smulweb.nl
zalm met kruidenkaassaus

gegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Zeeduivel met abrikozen/saffraan compote

voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm uit de oven met zeekraal en rosé

Mijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
dipsausje tonijn en ansjovis

100 g tonijn in eigen nat(blik) 5 ansjovisreepjes in olijfolie 2 tl kappertjes 1 sjalot 4 eetl. mayonaise 2 takjes peterselie (vers) 10 blaadjes basilicum 10[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy