kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog | worteltaart pistache
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder limoen hamburger wortel

Gevonden 31 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Garnalen in boter (Potted shrimp) & Hollandse[...]

Garnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl

Gamba's pil pil

Warme garnalen met knoflook als voorgerecht. Ingrediënten : 2 kilo gamba's (tijgergarnalen) ½ theelepel gerookt paprikapoeder chilivlokken laurierblaadjes[...]

Bron: meerrecepten.blogspot.nl
Vis op Venetiaanse wijze

Ingrediënten 5 trostomaten 5 el verse peterselie 1 kleine ui 3 tenen knoflook 46 g ansjovisfilets (blikje) 6 el olijfolie 600 g kabeljauwfilet 1[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse vissersstoofpot

Ingrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Portugees: Bacalhau á bras (in ei gebakken[...]

Nu ik hier nog ben maak ik nog maar eens een zeer typisch Portugees gerechtje. Ik at dit voor het eerst toen ik nog in het project op een groep woonde. Het[...]

Bron: cluelessculinary.blogspot.nl
Zeewolf op provencaalse wijze met rijst

John die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Vis op Venetiaanse wijze

Het ruikt zalig in mijn keuken als ik de vis op Venetiaanse wijze klaarmaak. Het water loopt me in de mond. Maar eenmaal op het bord valt het gerecht tegen. De[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Tonijn met romescosaus

Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw, spinazie, blanke boter

Kabeljauw en tong zijn mijn favoriete vissoorten. Ik ben er dol op! De mogelijkheden zijn eindeloos: pocheren, bakken, in papillot,... Deze combinatie met[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gegrilleerde sardientjes, beukenzwam,[...]

De zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gamba's met knoflook en witte wijnsaus

voor 4 personen 60 ml olijfolie, 8 teentjes knoflook(geperst), 1 bosje peterselie(fijngehakt), 2 laurierblaadjes, 1 of 2 rode chili pepers of spaanse[...]

Bron: smulweb.nl
Tapa: gambas al ajillo (knoflookgarnalen)

voor 6 personen 900 gram grote, rauwe (tijger)garnalen 7 grof gehakte teentjes knoflook 3 theelepels gedroogde chilipepertjes 1 eetlepel paprikapoeder 1/4[...]

Bron: smulweb.nl
Zarzuela, Spaanse visschotel met zeevruchten.

voor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zeebaars op de barbecue

Ingrediënten Porties : 2 1 eetlepel (15 ml) citroensap 1 theelepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 laurierblaadje 500 g verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Vispotje uit Dieppe

Vis is in huize Eetplezier een gewild onderdeel van de maaltijd. En omdat het water bijkans langs mijn achterdeur stroomt, is het geen enkel probleem om aan[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Zalm in escabeche

In landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy