Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
gegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 20 gram Hollandse garnalen per persoon. een hele kleine courgette crème Fraiche mayonaise handje zoute pinda,s Witte balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram kabeljauw (dikke stukken) zout, peper, 1 sjalotje 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetl olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 2 grote biologische aardappels (zee)zout 4 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels cranberrycompote 2 theelepels balsamicoazijn[...]
Bron: ah.nlNou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 1 diepvries kreeft Court-bouillon Voor de geconfijte citroen: 1 citroen 1/2 eetlepel vloeibare honing 1 theelepel witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn maart kreeg ik een zakje hopscheuten kado van Okke Amerongen met het verzoek om er iets mee te koken. Hopscheutenlikeur werd hier al eerder gepubliceerd,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 st. komkommers 2 el. crème fraïche 1 bosje peterselie 1 el. witte wijnazijn of balsamicoazijn 2 verse makrelen van ca. 500
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram bloem, 1 theelepel zout, 70 gram zachte boter, 1-2 eieren, 3 eetlepels water, 1 zakje gedroogde gist, 200 gram rauwe gamba′s, 3[...]
Bron: smulweb.nl