Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
gegeten 11 november Recept uit de Allerhande , smakelijk, maar niet romig zoals het daar genoemd werd, eigenlijk een beetje droog. Maar de dressing van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 25 gr verse spinazie 75 gr cherry tomaten 50 gr bosbessen 170 gr uit blik krabvlees in pekel, uitgelekt 50 ml balsamico azijn[...]
Bron: allrecipes.nl2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 20 gram Hollandse garnalen per persoon. een hele kleine courgette crème Fraiche mayonaise handje zoute pinda,s Witte balsamico[...]
Bron: smulweb.nlHet is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk kocht tot nu toe altijd schoongemaakte garnalen, maar besloot dit keer eens ongepelde garnalen uit de diepvries te proberen. Veel goedkoper. Dat betekende[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beNou ja, in de verste verte nog niet. Het is een versimpelde uitvoering van een voorgerecht van chef Daniel Humm's sterrenrestaurant NYC's Eleven Madison Park,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 1 diepvries kreeft Court-bouillon Voor de geconfijte citroen: 1 citroen 1/2 eetlepel vloeibare honing 1 theelepel witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 st. komkommers 2 el. crème fraïche 1 bosje peterselie 1 el. witte wijnazijn of balsamicoazijn 2 verse makrelen van ca. 500
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram bloem, 1 theelepel zout, 70 gram zachte boter, 1-2 eieren, 3 eetlepels water, 1 zakje gedroogde gist, 200 gram rauwe gamba′s, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 8 gamba′s (grote garnalen) 8 plakjes rauwe ham, balsamico of rode wijnazijn, paar sprietjes bieslook en pijnboompitten. 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 el geconcentreerde tomatenroomsoep 3 el thaise chilisaus 1 1/2 dl koksroom zout en peper naar smaak 2 el bieslook 10 gamba′s 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 grote rauwe gamba?s 3 knoflookteentjes 3 eetlepels olijfolie zout (versgemalen) peper 4 eetlepels gesnipperde peterselie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl