smulweb appeltaart | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | recept zalmsalade met aardappel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder meloen worcestersaus

Gevonden 21 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Visschotel uit de oven

Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Vis in Zoutkorst

Een verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl

Zalm in escabeche

In landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kabeljauw met spitskool, chorizo & olijven

Chorizo in blokjes, uitbakken. olijven in stukjes. Spitskool (of witte kool) smoren in boter. Chorizo & olijven erbij. Tijm, peper & zout naar smaak.[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Geroosterde forel met salsa verde

Ingrediënten 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 15 g verse basilicum 30 g verse peterselie 2 theelepels mosterd (pittig) 1 eetlepel witte-wijnazijn 125 ml[...]

Bron: ah.nl
Zalm in papillot

Vandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Kabeljauw met pistachesalsa

Gisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]

Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com
Kabeljauw in een zalig korstje met erwtenpuree[...]

Gisteren heb ik heerlijk uitgebreid gekookt voor mijn gezin. Ik heb in een paar kookboeken zitten snuffelen voor het ideale gerecht, een gerecht dat we[...]

Bron: emmatimmerman.blogspot.nl
Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Moules a l'escargot (mosselen op slakken wijze)

Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]

Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl
Makreel in witte wijn

Sommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Moules frites : mosselen friet

"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Kabeljauw met pompoensaus

Ingrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalm gevuld met champignons, spinazie en[...]

Na de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Provencaalse vis- en vlees marinade (of sla[...]

voor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]

Bron: smulweb.nl
Oosterse zalmfilet uit de oven

Ingrediënten: 4 zalmmoten à 100 g per stuk bladpeterselie 2 takjes tijm 1 blikje tomatenpuree 2 tl mierikswortel of wasabi 1 tl sojasaus Bereiding: Hak de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy