Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
voor 4 personen 250 gr verse vis knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout. Bereidingswijze Pureer in[...]
Bron: smulweb.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 1/2 theelepel plantaardige olie 1 kleine ui, dun gesneden 5 eetlepels versgeraspte gember 5 eetlepels uitgeperste knoflook 1/3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 makreelfilets 60 ml ketjap 60 ml mirin (zoete Japanse wijn) 1 eetlepel ruwe rietsuiker 1/2 eetlepel gember, geraspt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1kg verse moten tonijn 100ml sojasaus 100ml sherry 100ml plantaardige olie 1 bosje lenteuitjes, fijngehakt 2 eetl gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 grote rauwe gambas 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 groene peper, 2 lenteuien, olie, gehakte verse gember (potje) 2 eetl donkerbr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gambas 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd Sla,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 kilo verse krab, schoongemaakt en gehalveerd, verwijder de klauwen van de romp 1 (5 cm) stuk verse gemberwortel, in plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 2 2 espressokopjes pandanrijst 10 á 12 ontdooide, ontdarmde grote garnalen 1 eetlepel honing 2 á 3 eetlepels Japanse sojasaus (of[...]
Bron: allrecipes.nlEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePromotie-actie Slim Pasta Een paar weken geleden benaderde iemand mij om een aantal verpakkingen Slim Pasta uit te proberen en op mijn blog te beschrijven. Het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is Indiase kibbeling. De stukjes vis zijn eerst door een kruidige kikkererwtenmeelbeslag gehaald en daarna gefrituurd. Je kan de stukjes vis ook gewoon in[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen gebakken stukje tonijn vind ik naast heel lekker, ook altijd heel bijzonder. Omdat het niet echt een vissige smaak heeft. Gebakken tonijn heeft zowel wat[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl