Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl500 g grote rauwe scampi?s of gamba?s - 1 eetlepel zout - 1 koffielepel versgemalen zwarte- of vijfkleurenpeper - 1 eetlepel kerrie - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 24 gamba′s - 1,5 dl olijfolie - 6 grote, rijpe trostomaten(liefst ) - 3 sjalotten - 1,5 dl witte wijn - 1 blokje Kruiden Bouquet[...]
Bron: smulweb.nlGerookte zalm is een 'super food' met meerdere voordelen voor je gezondheid als een grote bron van eiwit, vitamine E, vitamine B-12 en omega- 3 vetzuren. Het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIk maakte deze risotto al eens eerder. Een week of 3 geleden. Maar toen het bord bijna klaar was en ik heel mijn koelkast onderste boven keerde op zoek naar de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik het druk heb, kan ik me echt ontspannen door te koken. Even gewoon bezig zijn, niet te 'moeilijk' denken... We hadden nog twee poontjes in de vriezer,[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEerder maakte ik al de Frans/Spaanse klassieker vis in de oven , maar volgens t opkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit Spaans Baskenland doen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe komt thuis, hebt eigenlijk geen fut om te koken, maar je zegt neen...we doen geen pakjes en geen zakjes open, dus we gooien ons. Wat hebben we nodig: -[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlBuiten het feit dat je allereerste-eigenste kookboek uitbrengen en met je hoofd in een prachtig magazine in 2015 allemaal heel leuk is, is het ook best wel[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNa een paar dagen van overdaad heb ik daar nu eens echt zin in. Een makkelijk te maken en licht verteerbaar pannetje met weinig ingrediënten. Ik heb[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen 24 gamba′s * 1 1/2 dl olijfolie * 6 grote, rijpe tomaten (liefst trostomaten) * 3 sjalotten * 1 1/2 dl witte wijn * 1 blokje Kruiden[...]
Bron: smulweb.nlP.p. 3 grote gamba`s olijfolie p.p. teentje knoflook in dunne plakjes vers gemalen peper en zout grote koffielepel oregano 2 eetlepels witte wijn ruime[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nl