Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. verse tonijnfilet 2 eetl. goede olie om in te bakken zeezout en peper uit de molen 2 eetl.pijnboomptjes, geroosterd Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlHola! Omg, gisteravond heb ik zooooooo lekker gegeten. Echt veeeeeel lekkerder dan ik in lange tijd heb gegeten. Ik had een tijdje geleden een kookboek[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is al mijn 4de voorgerechtje met scampi's en ik zou - eerlijk gezegd - niet weten aan welk recept ik de voorkeur moet geven. Ik vind ze allemaal heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag test ik weer een recept van Albert Heijn: kabeljauwfilet met pesto. Maar ik vind de kabeljauw in de supermarkt te duur en daarom vervang ik deze door[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDit recept komt uit het tijdschrift Vitaya van de maand september. We eten beiden graag tomaat met garnalen en verkozen dus om het recept van Pascale Naessens[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 4 el olijfolie 2 uien (in ringen) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Ik heb weer heerlijk gegeten net, mjam! Ik at pangasiusfilet met daarop een prutje van pijnboompitten op een bedje van tomaten en basilicum met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten: 450 gr zalmfilet 200 gr broccoliroosjes 20 gr pijnboompitten peterselie knoflook rode peper extravergine olijfolie zout Bereiding: Kook de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalmtartaar voor deze middag? Voor 4 goeie eters gebruikte ik 200 gr rauwe zalm, zeer vers 2 avocado bieslook peper en grof zout olijfolie nummer 1 Snij de[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIk had nog nooit van wrakvissen gehoord. Er schijnen diverse scheepswrakken voor de Zeeuwse kust te liggen waar het goed zeevissen is. Dankzij zo'n[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 4 gamba?s per persoon, vers of diepgevroren zout Voor de pesto 4 eetlepels basilicumblad 4 eetlepels bladpeterselie 50 gram pijnboompitten of[...]
Bron: smulweb.nl4 gamba?s per persoon, vers of diepgevroren zout Voor de pesto 4 eetlepels basilicumblad 4 eetlepels bladpeterselie 50 gram pijnboompitten of walnoten 2[...]
Bron: smulweb.nl