Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Weekend en dat betekent, iets meer tijd om weer eens rustig en gezellig te koken voor mijn schat en mijzelf natuurlijk ;) Deze keer koos ik weer voor een[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beZalmsouffle met Riesling Als dit niet feestelijk is.... Een heerlijk luchtige souffle Heerlijk met een Riesling wijntje Dit recept is van Elyena van het blog[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZalm Rilletes Dit recept zag ik bij Julietta op haar blog Linderaxa Een lekker fris recept en ideaal voor een gezellige avondje buiten Flesje wijn en goed[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm kun je op veel manieren bereiden. Het is gezond, bevat de goede vetten en je kunt er eindeloos mee variëren. Voor dit gerecht voor gebakken zalm heb ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 600 g zalmfilet 300 ml cava (mousserende wijn) 2 sjalotten 1 teen knoflook 100 g kappertjes (potje) 3 el olijfolie 4 el platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g suiker 125 ml azijn ½ bloemkool (in roosjes) ½ kilo kruimige aardappelen ½ knolselderij (geschild) 3 sjalotten 1 bakje[...]
Bron: ah.nlNa het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van de succesrecepten van deze blog zijn de tongrolletjes met witte wijn saus . Welnu, ook dit gerecht gaat een mooie toekomst tegemoet, als je 't mij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.begegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =400 gr.Zalmfilet =34 el Olijfolie. =1 el Pesto. =Zout en versgemalen peper. =1 el Citroensap[voor de dop- erwtensaus. =25 gram Boter. =2[...]
Bron: smulweb.nl