Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nl2 (stevige) witvisfilets, bloem, kappertjes, kerstomaatjes, scheutje balsamico-azijn, wat oregano, olijfolie Verhit wat olie in een koekepan. Haal de vis door[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgeen foto gemaakt. een sausje bij de aardappels van: griekse yoghurt, kruidenroomkaas, bieslook en oregano. lekker hoor in het zonnetje!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 4 zwaardvis filets 3 eetlepels olie zout en peper naar smaak 2 eetlepels gesneden verse peterselie 1 eetlepel gesneden verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]
Bron: allrecipes.nlHeerlijk simpel en smaakvol 1 pak diepvries reuze garnalen 1/2 limoen Olijfolie met basilicumsmaak gedroogde oregano, basilicum, zout, zwarte peper,... Paar[...]
Bron: calorietje.blogspot.beCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHa! Ben m'n belofte niet nagekomen, ik kon het niet laten. Vandaag de grillpan benutzt. Heb ervaren hoe een wereld van verschil het kan maken, hetzelfde[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlSnij de coquilles in dunne plakjes en leg ze in een mengsel van olijfolie, citroen en kruiden naar keuze zoals tijm of oregano. Tip: een scheutje Limoncello in[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVraag me niet waarom, maar ik heb altijd een blikje, of meerdere, tonijn in huis. Ik vind het heerlijk, dat is het niet. Maar ik koop altijd een blikje als ik[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlGoedenavond!! Ik heb een beetje wat in te halen, haha sorry! Vandaag dus mijn blogje van m'n eten van zaterdagavond. Vrijdag had ik KFC, zoals je weet,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlTonno a sfincione heet dit Siciliaanse gerecht. Sfincione of s finciuni is de Siciliaanse pizzabodem, die van een ander deeg gemaakt wordt dan in Napels. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een vreemde combinatie, deze Griekse garides saganaki, garnalen met feta, maar is echt lekker. Ingrediënten voor 4 pers.: 24 grote garnalen 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHelaas, maar ik kan niet zeggen hoe dit smaakt, want ik ben verkouden. Mijn neus neemt momenteel niets meer waar, hoewel de pepers in dit gerecht nog wel iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl