Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 150 ml melk, 21 gr verse gist gr 8 gr droge gist, suiker, 75 gr bloem, 1 el boter, 1 ei, 50 gr boekweitmeel, 300 gr zeer verse zalmfilet (kan[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat een ***weer! Ach, om helemaal depri van te worden... Niks kan mij opbeuren momenteel... De Rode Duivels zijn uitgeschakeld. Vakantie is nog veraf en ik heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNog maar 2 maanden en Kerst is dan al gepasseerd en oudjaar staat voor de deur. Als controlefreak plan ik màànden op voorhand mijn feestmaal. Niets is leuker[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 2 grote biologische aardappels (zee)zout 4 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie 4 eetlepels cranberrycompote 2 theelepels balsamicoazijn[...]
Bron: ah.nlZalmsouffle met Riesling Als dit niet feestelijk is.... Een heerlijk luchtige souffle Heerlijk met een Riesling wijntje Dit recept is van Elyena van het blog[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBelgische Garnalenkroketjes Ingredienten: 500 gram grijze garnalen (gepeld) 4 blaadjes gelatine 90 gram boter 120 gram bloem 300 gram gevogelte bouillon (kip,[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gram bloem, 1 theelepel zout, 70 gram zachte boter, 1-2 eieren, 3 eetlepels water, 1 zakje gedroogde gist, 200 gram rauwe gamba′s, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g. bloem 1 zakje gedroogde gist 15 g. zout 1 tak rozemarijn 1 eetl. suiker 1 eetl. boter 300 ml. lauw water 400 g. tomaten 2 kroppen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 gamba′s - 1/4 l room - 150 gr boter of olie - scheutje Vodka - 1/2 l visfumet - 2 el tomatenketchup - 2 tomaten - 2 sjalotten - 1[...]
Bron: smulweb.nl