Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ik ging naar de viswinkel om st.Jacobsschelpen te kopen, maar kreeg te horen dat deze alleen op bestelling verkrijgbaar waren. Ik was verbaasd, omdat ik toch[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 100 g gravad lachs (zalm) 1 ei 2 eetlepels slagroom 150 g rösti (zak a 600 g, diepvries) 3 eetlepels olijfolie 2 takjes dille zet alles op[...]
Bron: ah.nlCoquilles met knolselderijpuree en gepofte bietjes hebben wij 1e kerstdag gegeten, het was een groot succes en is het niet ingewikkeld om te maken. Uiteraard[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlEigenlijk vind ik dat er te weinig met vis wordt gekookt, hier in de keuken in de polder. Voor vis ben ik aangewezen op de supermarkt. De viskar die op het[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlEekhoorntjesbrood is de leuke naam voor de boletus edulis, de lekkerste paddestoel uit het bos. Ingrediënten ; pakje gedroogd eekhoorntjesbrood 0,5 dl slagroom[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr sint-jakobsschelpen (coquilles) zout en peper, naar smaak 2 eetlepels bloem 2 eetlepels boter 225 ml slagroom 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlNa het recept van coquilles met preimousse , moest er natuurlijk een bijpassend hoofdgerecht volgen. Voortbordurend op de romige preimousse heb ik gekozen voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMijn schoonmoeder eet dit keer met ons mee en zij is dol op vis. Dus zoek ik iets speciaals voor haar uit. Deze ovenschotel met zalm is heel erg eenvoudig om[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCrème brulee voert de lijst aan van meest uitgeteste recepten in mijn keuken, omdat ik het maar niet onder de knie kreeg (dan weer te korrelig, dan weer te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSaumon à l'oseille; een gemakkelijk, snel en elegant gerecht, deels van tevoren voor te bereiden. Een klassieker uit 1973 van de gebroeders Troisgros in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 12 cherrytomaten 3 el olijfolie grof zeezout 1 pot visfond (380 ml) 1 beker slagroom (250 ml) 1 citroen (schoongeboend) 300 g wilde spinazie[...]
Bron: ah.nl