Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Voor een familie-etentje zocht ik een hoofdgerecht dat op de avond zelf geen tijd vergt. Ik pakte maar weer eens good old Nigella erbij, en dan wel haar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nlVoor 12 glaasjes: 6 sneetjes gerookte zalm 2 grannysmithappelen 125 g grijze garnalen (versmarkt) 2 eetl. zure room 0.5 eetl. mosterd preikiemen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr boter 2 eetlepels Franse mosterd het sap van 1/2 citroen 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 bosje verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 300 gram scholfilet 1 bekertje crème fraîche 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels kappertjes zout en peper Bereidingswijze Verwarm de[...]
Bron: smulweb.nl3 lepels kappertjes 1 bosje basilicum 500 g mascarpone 2 lepels grove mosterd 750 g kabeljauw zout peper 200 g bacon in plakjes Bereidingswijze Hak de[...]
Bron: smulweb.nlUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWokken, wie is er niet dol op. Op drukke momenten vind ik niets fijner dan een eenpansgerecht. In dit recept kies ik voor vis. Iedereen die mij een beetje kent[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlBijna kerst en ik weet gewoon nog steeds niet wat ik ga koken. Zijn jullie er al uit? Op eerste kerstdag krijg ik elf eters. Een ding is wel zeker: ze krijgen[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEven nadenken, wat doe ik met enkele verdwaalde rode bietjes in de koelkast en heerlijk verse coquilles: een vlug klaar slaatje zonder poespas! Wat heb je[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be