Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 102 recepten
Voor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVorige week kwam ik tot de ontdekking dat ik (te) weinig vis eet. Af en toe eens een stukje verse zalm of een makreel maar echt te weinig. Wel neem ik trouw[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 1 kilo kabeljauw 3 paprika's (diverse kleuren) 3 rijpe tomaten 3 uien 10 aardappelen 6 palmharten olijfolie (extra vergine is het[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlUit de Vis-bijlage van Tip Culinair mei 1998 4 stukken visfilet, 1 losgeklopte dooier, 1-2 el olie. Kruidenkorst: 100 gram (wit)broodkruim, 2 el fijngesneden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 g kabeljauwfilet, in stukjes verdeeld groen van lente-ui, in ringetjes verse gember, in reepjes knoflook, fijn rode peper, fijn Chinese[...]
Bron: smulweb.nlDeze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlNog een curry maar deze keer met vis...gezond, mager en heel erg lekker! Vergeet de koriander niet...die geeft die typische smaak eraan. Houdt je niet van de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl