Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 5 personen 250 gr. kabeljauwfilet, 1,5 el rode currypasta, 1-2 el vissaus, 1 ei, 1 el fijngesneden basilicum, geraspte schil van 0,5 limoen, frituurolie.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1 stokbrood 1 eetlepel limoensap snufje peper en zout 1 teentje knoflook geperst 100 gram boter 150 gram gerookte zalm fijngeknipte basilicum[...]
Bron: smulweb.nlEven 'niks' in huis..... Als je dan gaat zoeken kom je vaak nog veel eetbare producten tegen die goed bij elkaar passen. Ik vervang 'brood' (lees: het[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDe foto is mislukt, maar ik maak het vast en zeker nog wel een keer, want het was lekker. Het recept stond in de Allerhande en is van Julius Jaspers, topkok en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Pompoensaus 500 gr kabeljauwfilet of andere witvis 200 gr gepelde garnalen 1 ui 1/2 rode paprika in piepkleine blokjes 2 teentjes knoflook in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl*Ingrediënten 200 gr gerookte zalmfilet 125 gr ricotta (kaas) 1/2 zakje verse basilicum (a 15 gr) 1 limoen Zout en peper (naar smaak, peper liever versgemalen)[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlOp 1 mei mocht ik gaan kokkerellen voor de Vlam . 't idee was om 4 bloggers samen te brengen op een mooie locatie en daar aan de slag te gaan met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlIk had zin in een lekker pittig gerecht uit de Thaise keuken en daarom maak ik dit recept voor garnalencurry. In dit recept worden grote garnalen verwarmd in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl3 lepels kappertjes 1 bosje basilicum 500 g mascarpone 2 lepels grove mosterd 750 g kabeljauw zout peper 200 g bacon in plakjes Bereidingswijze Hak de[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 1 oktober 100 gram spekblokjes, 400 gram visfilet, 2 kleine stevige bananen, 1 blik asperge-cremesoep, 1/2 tl basilicum, 1/2 tl tijm In koekepan 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 november zalm gebakken met wat gesnipperde sjalotjes. Sausje gemaakt van Griekse yoghurt, boursin, scheutje room, wat basilicum en gebakken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel gedroogde basilicum 1/2 theelepel zout 4 zalmfilets 30 gr boter 4 wigjes citroen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gram gerookte zalm 1 stokbrood of focaccia 2-3 eetlepels verse groene pesto 1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes) 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlWat een feest dat ik van die mooie kookworkshops mag geven! Vorig jaar had ik nog niet durven dromen van zulke fijne dagen. Het mooiste eraan zijn de mensen.[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor viskoekjes 400 g witte vis (kabeljauw of koolvis, je kan ook verse tonijn of zalm gebruiken) 1 teentje knoflook, fijn oregano, fijn tijm, fijn[...]
Bron: smulweb.nlMmmmmm! Met trots presenteer ik dit eigen receptje. Heb het voor het eerst met pasta gegeten. Overigens wel zonder de kikkererwten en ei. Ik ben zelf geen[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl