Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Deze week zat er weer courgette in de groentetas en ik had zin in een stoofpotje met vis. Dit is het geworden en we hebben het gegeten met brood met[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 8 schoongemaakte jakobsmosselen 2 theelepels sinaasappellikeur 8 plakjes bacon 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze Verhit de grill. Verpak de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 600 gram kabeljauw (of andere witte vis) - 500 gram mosselen - 500 gram grote gamba`s - 400 gram inktvis - 500 gram tomaten - 2 uien - 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 1 pak Chinese mie (250 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 2 zakken Chinese groentemix (Ã 400 g) 1 bakje jumbogarnalen (100 g) 1 bakje gekookt[...]
Bron: ah.nlEens zin in een mengeling van allerlei lekkers uit de zee? We maken een vispannetje, zonder veel fieke fakjes, puur natuur. Nodig: - 1 kg mosselen - 250 gr[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlHollands Vispotje in Mosterdsaus Ingredienten: 2 kilo mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 gram Jakobsschelpen (uit de diepvries) 250 gram grote gepelde[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMet de diepvries kokkels en de mosselen van de Spaanse week bij Lidl en een stukje diepvries kabeljauw maak je een prima Merluza con almejas a la marinera. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 70 gr boter 2 wortels, in plakken 1 kleine prei, in ringen 2 eetlepels selerieblad, gehakt 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,5 kg mosselen 1 zakje mosselgroenten (wortel, ui en peterselie), heel fijngesneden 100 ml witte wijn 30 gr boter 30 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nl