Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 196 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels boter 1 bosje peterselie, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngesneden 500 gr reuzengarnalen, gepeld 1/2 citroen 75[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 4 scholfilets - citroensap - zout en witte peper - 2 afgestreken eetlepels bloem - 1 groot los geklopt ei - 3 eetlepels boter om te bakken -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 kleine,verse,panklare zeetongen-citroensap-vloeiende bloem-300 g boter-1 bosje gladde peterselie-zout-2 onbespoten citroenen.[...]
Bron: smulweb.nlNog een curry maar deze keer met vis...gezond, mager en heel erg lekker! Vergeet de koriander niet...die geeft die typische smaak eraan. Houdt je niet van de[...]
Bron: mvdzwart.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 olijfolie 1 hele knoflook, gepeld en fijngehakt hele, gedroogde rode chilipepers (naar smaak), fijngehakt 500 gr verse garnalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200 gr. gerookte zalm 600 gram Kabeljauw of een andere stevige witvis (vers of diepvries) Een handje garnalen zonder schil 3 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -200 g Macaroni kort van SOUBRY -200 g witte visfilets -1/2 l melk -100 g geraspte kaas -2 hardgekookte eieren -1 nootje bloemboter (roux) -1[...]
Bron: smulweb.nlDit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl. Een echte klassieker onder de voorgerechtjes Tijdje verdwenen...maar dat is echt jammer Wat is er nu niet lekkerder dan hollandse garnalen En zelf pellen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr. boter,2 eetl. citroensap,2 eetl. fijngehakte peterselie,peper,zout, 4 forellen,schoongemaakt. Voorbereiding Meng de[...]
Bron: smulweb.nl