Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com"Moules frites" klinkt in mijn oren lekkerder dan "mosselen met friet" of "patat met mosselen". Het is een Belgisch/Noord-Frans gerecht. Hier in Zeeland wordt[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVandaag had Peter zijn eerste dagje vrij bij zijn nieuwe baan. Lekker een dagje in de tuin werken, potgrond bijvullen, oude planten weggooien, terras vegen,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten : Kabeljauwfilet (of andere witvis) Pesto, zelfgemaakt of uit potje Rouille of ailloli Radijsjes Peper, zout, tijm Bereiding: Oven voorverwarmen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe zon laat het nog steeds afweten. Maar laat dat mij er niet van weerhouden om alvast een zomers voorgerecht te prepareren. 't ideale voorafje voor een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de beignets ging de goedlachse Siba op haar elan verder met smakelijk, no-nonsense comfortfood met veel groenten en kruiden... of zoals ze het zelf[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen Schaaltje met 200 ml olijfolie 1 el citroensap ½ t zeezout 2 teentjes knoflook, fijn 1 t tijm 1 t rozemarijn 1 t oregano ½ el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmsteaks 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel gedroogde rozemarijn zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 zalm moten of filets, 3 eetlepels honing, 1/2 tot 1 eetlepel mosterd, flinke hand amandelen, peper, zout, tijm, 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nlSnij de coquilles in dunne plakjes en leg ze in een mengsel van olijfolie, citroen en kruiden naar keuze zoals tijm of oregano. Tip: een scheutje Limoncello in[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl