Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Visschotel met versgepelde garnalen Misschien nog een ideetje voor oudejaar? Je maakt er een klein hapje van, of je kan het serveren als voorgerecht of als[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlvoor 4 personen 24 gamba′s, 4 teentjes knoflook, 2 kleine uien, 4 eetlepels olijfolie, 4 etlepels medium sherry, 1 eetlepel citroensap, zout, peper, 2[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi allemaal! Aaaah, zie je dat? TUURLIJK ZIE JE DAT. Mijn vis is paars. PAARS. Vandaag had ik lekker een avondje alleen thuis gepland. Heerlijk. Ik ben[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn schoonmoeder is alleenstaand en vind het soms best ongezellig om alleen te eten. Daarom komt ze regelmatig bij ons eten. Ik probeer altijd iets te koken,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlOnze voorraadkasten staan vaak goed vol, maar soms ook weleens zo overvol dat we niet meer scherp op ons netvlies hebben wat er nog allemaal in staat. Zonde[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlJohn die had zeewolf meegebracht van de viswinkel en ik heb daar dit lekkere recept meegemaakt. Lekker zomers op een warme dag. Ik denk dat pasta er ook goed[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlhttp://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/scampi-met-currysaus Ik vond dit recept bij Dagelijkse kost, maar ik gebruik de saus tegenwoordig voor[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEnkele weken terug maakte ik een lekkere zomerse visschotel . Gisteren heb ik er een variatie op gemaakt, aangepast aan wat ik in huis had. Nodig voor 2[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk probeer iedere week een keer vis te eten en ik heb meestal een zak koolvis (met MSC-keurmerk) in de diepvries liggen.Daar kan je van alles mee maken. Een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk eet normaal minstens 1x per week vegetarisch en 1x vis. Bij de vis probeer ik vette en gewone vis af te wisselen. Probleem is dat ik nooit goed heb leren[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEigenlijk zouden wij vaker vis moeten eten. Op de een of andere manier komt het er niet van. Met vis koken vind ik altijd nog een beetje spannend. Want vis zou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlMakreel. Gamba's. Kokosmelk. Knoflook & ui. Rode peper. Rode & gele paprika. Courgette. Tomaat. Tijm & bieslook. Je kan eindeloos variëren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten arachideolie (fles 1 liter500 ml) 400 g tilapiafilet (in repen van 2 x 4 cm) 1 rode paprika (in reepjes) 1 courgette (in plakken) 1 pak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 1 courgette 2 groene paprika's 3 eetlepels zonnebloemolie 1 pak koolvisfilet (diepvries 400 g) 1 pot roerbaksaus babi[...]
Bron: ah.nlWij hebben deze zomer weer heel wat vlees gebakken op de BBQ en voor de afwisseling zijn we ook een beetje gaan experimenteren met vis. Onze oudste dochter[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl