Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Tot nu toe heb eigenlijk alleen maar ovenschotels bereid waar ik gebruik maakte van recepten op basis van vlees of kip. Op de een of andere manier had ik dat[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit was een leuke verrassing. Een dag eerder had ik visfilet uit de vriezer gehaald zonder duidelijk plan. Op de avond zelf was er een dolende negenjarige om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 8 kleine,verse,panklare zeetongen-citroensap-vloeiende bloem-300 g boter-1 bosje gladde peterselie-zout-2 onbespoten citroenen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 scholfilets - citroensap - zout en witte peper - 2 afgestreken eetlepels bloem - 1 groot los geklopt ei - 3 eetlepels boter om te bakken -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram kabeljauw filets (2 stuks) 2 stengels bleekselderij gesneden 1 rode ui gesnipperd 1 prei in dunne ringen gesneden 2 knoflook teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDe sogliole in saor het lekkerst als je hem een dag van te voren klaarmaakt. Volgens het recept in la Cucina Italiana is het wekenlang houdbaar. Kunnen ze wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel simpel om te maken, snel op tafel en gewoon lekker: dit recept van gebakken kabeljauw op een bedje van witlof met een romige mosterdsaus. De witlof wordt[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit is zo'n beetje het makkelijkste recept dat je kunt bedenken. Ik heb een tijdje geleden viskruiden gekocht bestaande uit onder meer paprika, chilipoeder en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGarnalenkroketjes zijn een typisch, maar erg lekker gerecht dat vooral aan de Belgische en Franse kust veel wordt gegeten. In het Belgische Oostende kun je nog[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDat scheutje Pastis doet 't hem! Een droomcombinatie met garnalen, zalm, room en verse kruiden .. en het is direct feest aan tafel. Ingrediënten : 500 ml[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDeze overheerlijke ovenschotel is toch echt wel een van mijn favorieten. Als je veganist bent kies je ipv de vis voor bijv. witte bonen, kikkererwten of vegan[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deGisterenavond moest er ven goed gegeten worden: We moesten immers fit en alert voor de tv zitten voor het Eurovisie songfestival. Daarvan bleek overigens later[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comBijna alle vissoorten kun je bakken, vooral gebakken platvis (schol en tong) schijnen erg lekker. En het is makkelijker dan je denkt. Jaja alweer vis ja. Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 4 forellen (a ca. 200 g) zout (versgemalen) peper 1 citroen 150 g Serranoham 4 takjes peterselie 4 eetlepels bloem 175 ml olijfolie zet[...]
Bron: ah.nl