Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Het is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWat een weer! Strak blauwe lucht, veel zon en een zacht briesje . Je begrijpt, ik ben erg veel op het strand te vinden deze dagen. Wanneer het warm weer is[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGerookte Makreel met Avocado Salade en Ramenas dressing Ingredienten 350 gram gerookte makreel 125 gram waterkers en rucola (gemengd) 2 rijpe avocado`s[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMakreel met Gekruide Aubergines Weer eens een visrecept... Ik heb het al eens meer gezegd...vis word te weinig gegeten En het is zooo lekker en veelzijdig Dit[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 zak bloemkool-broccoli (a 350 g) 1 schaal cherrytomaatjes (250 g) 1 zak bosuitjes 1 schaal aardappelpuree (met boter (450 g)) 25 g boter 2[...]
Bron: ah.nlHet is al dagen barbecue weer en met een beetje geluk steken we het groene ei (Big Green Egg ;-)) vanavond wederom aan. Voor barbecueën heb je kolen nodig.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMet een busje werden we opgehaald in Utrecht, ideaal. Het voelde stiekem een beetje zoals je wanneer je op schoolreisje ging. Dit keer zijn we naar[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comP was er niet, en dus aten we weer een keertje vissticks, met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en bieslook. Ach.... voor een paar keer per jaar is het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en simpele snack, garnalen gepaneerd met Panko. Voor een extra twist zou je bijvoorbeeld wat kruiden door de Panko kunnen doen. Wat heb je nodig[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOlijfolie, citroensap, peterselie, zout en peper op een zelfgebakken boterham Garnalen. Wat zit daar toch een smaak aan! Als enige garnaleneter in ons gezin[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNa de ongepelde garnalen , bleef er nog een bak gepelde garnalen over in de Foodybox. Ik mijmerde even over een knapperig stokbroodje beladen met garnaal en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen : 28 grote garnalen (700 gr) 300 gr gele, rode en groene paprika 1 rode peper 1/2 ui 40 ml yoghurt extravergine olijfolie zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 rijpe avocado's, zonder pit 100 gr gekookte garnalen 2 eetlepels Griekse yoghurt 1 eetlepel tomatenpuree een handvol sla[...]
Bron: allrecipes.nl