Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 105 recepten
voor 4 personen 1 theelepel aardappelzetmeel 2 stengels citroengras 1 eetlepel lente ui in ringetjes 2 limoenblaadjes 8 middelgrote gamba`s, liefst thaise[...]
Bron: smulweb.nlIk had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOp 1 mei mocht ik gaan kokkerellen voor de Vlam . 't idee was om 4 bloggers samen te brengen op een mooie locatie en daar aan de slag te gaan met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRauwe vis doet mij meteen denken aan sushi. Maar het kan ook anders: een tartaar, een carpaccio of zoals hier gemarineerd op z'n Oosters. Een fris en zurig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen speciaal gerechtje. Dat is dit bord zeker en vast. De vis wordt opgediend op kamertemperatuur en wordt overgoten met de warme, zoet-zure marinade. Doe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoi hoi! Op verzoek van een paar lezers, hier dan toch het uitgewerkte recept van de garnalencocktail die ik maakte op Eerste Kerstdag. Enorm geslaagd als je[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 12 grote gamba's 400 ml kokosmelk 2 eetlepels limoensap 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gram gepelde gambas 50/100 ml olijfolie 5 á 6 teentjes knoflook Bieslook 5 theelepels sambal badjak Viskruiden Peper en zout Limoen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 tonijnsteak (150 g) 1 eetlepel olijfolie (met citroenaroma) 1 eetlepel limoensap 2 eetlepels foreleieren (potje a 50 g) 2 takje peterselie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 rijpe mango 10 takjes koriander 1/2 tomaat zout en peper 1 mespuntje espelettepeper 2 el olijfolie 1 limoen 8 gamba`s houten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 eetl Tandoori kruidenpasta - 4 x 175g zeebaarsfilets met huid, in de lengte doorgesneden - 1/2 tot 2 rode chilipepertjes (afhankelijk hoe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 gerookte makreel,ontdaan van graten en vel mayonaise, tube 1 potje "nep" kaviaar rasp van een halve limoen Hulpmiddelen Rasp,mes, snijplank,[...]
Bron: smulweb.nlKnoflookgarnalen in chilisaus. Uit Maleisië komt dit lekker pittige gerecht. Er zit ook paprika en bleekselderij in dit wokgerecht. Na een tip op internet laat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn op water,uitgelekt. 1 rode ui zeer fijn gesneden. 1Groene paprika zeer fijn gesneden. 2 en een halve eetlepel blad peterselie[...]
Bron: smulweb.nlIk had zin in een lekker pittig gerecht uit de Thaise keuken en daarom maak ik dit recept voor garnalencurry. In dit recept worden grote garnalen verwarmd in[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl