vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder bloem suiker sjalot

Gevonden 51 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Pompoen Garnalen Curry

voor 4 personen 4 eetleepels zonnebloemolie 500 gr garnalen, gepeld, klein of groot 250 gr pompoen , gesneden in grote blokken 400 gr (1 blik) coco melk 100ml[...]

Bron: smulweb.nl

Pittige garnalencurry

In deze videos zie je hoe je een pittige garnalencurry met minimaïs maakt. De ingrediënten: 3 el zonnebloemolie 1 rode paprika, in reepjes 1 groene paprika, ...

Pompoen Garnalen Curry

voor 4 personen 4 eetleepels zonnebloemolie 500 gr garnalen, gepeld, klein of groot 250 gr pompoen , gesneden in grote blokken 400 gr (1 blik) coco melk 100ml[...]

Bron: smulweb.nl
Vis

Vis

voor 4 personen 300 g pandanrijst 2 el zonnebloemolie 1 bakje boemboe groene curry (100 g) 1 teen knoflook, fijngesneden 1 ui, in halve ringen 1 pak spinazie[...]

Bron: smulweb.nl
Barbecue teriyaki vispakketjes

voor 4 personen 300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Pittige rode viscurry met groenten

voor 4 personen Kleine bloemkool 2 niet te grote winterpenen of grote wortels 1 middelgrote ui 400 gram kabeljauwfilet, tilapiafilet of andere witvis 250 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Vis Jambalaya

voor 4 personen 300 g meergranenrijst 350 ml water 1 groentebouillonblokje 1 ui 2 teentjes knoflook 5 stengels bleekselderij 1 groene paprika 1 gele paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Teryaki-zalm op een bedje van knapperige[...]

voor 4 personen 400 gram zalmfilet 4 eetlepels teryaki-saus 200 gram basmati-rijst 1 spitskool (plm. 800 gram) 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes Met Koriander

voor 4 personen 200 gram aardappelen, 500 gram kabeljauwfilet, 1 rode spaanse peper, 1 kleine ui, 5 eetl. zonnebloemolie, 1 teentje knoflook, 4 eetl.[...]

Bron: smulweb.nl
Pangasiusfilet met zoetzure broccoli

voor 4 personen Ingrediënten: iets kruimige aardappelen, geschild en in stukken - 1 kg broccoli, in roosjes - 800 gr boter - 50 gr zonnebloemolie - 2 el[...]

Bron: smulweb.nl
Gepocheerde kabeljauw met kruidensaus

voor 4 personen ? 2 eieren ? 100 ml zonnebloemolie ? 2 eetlepels witte wijnazijn ? 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g),[...]

Bron: smulweb.nl
Barbecue teriyaki vispakketjes

300 g snelkookrijst 2 rode pepers 1 prei 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 250 g) 8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje a 250 ml) 3 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Hoki-visfilet Met Pittige Yoyosaus

voor 4 personen 4 hoki visfilets (ontdooit); 500 g waspeen; 4 eetlepels zonnebloemolie; 300 g tomaten; 1 uitje; 1 rode peper; 1 blikje sardientjes in olie; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm uit de oven met venkelsalade

Ingrediënten 2 schaaltjes zalmfilets (a 2 stuks, ca. 200 g) 2 eetlepels citroensap 4 plakken rauwe ham 4 eetlepels zonnebloemolie 1 duopak krieltjes (700[...]

Bron: ah.nl
Knoflookgarnalen

Ingrediënten 1 citroen (schoongeboend) 4 el zonnebloemolie 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 300 g reuzengarnalen[...]

Bron: ah.nl
Tonijn viskoekjes

voor 4 personen 2 blikjes tonijn, uitgelekt en gevlokt aardappelpuree van 3 - 4 aardappelen, op smaak gebracht met zout en peper 12 bieslook steeltjes, fijn 1[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde tonijn met knoflook en pepermie

Ingrediënten 2 4 tonijnsteaks (diepvries 2 pakken a 250 g) 300 g mienestjes (zak a 500 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 600 g Chinese roerbakmix (2 zakken a[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy