Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 4 personen 1 ui 1 groene paprika 1 groene peper 1 ontvelde vleestomaat 1 zachtzure appel 25 gr. boter 30 gr. bloem 500 gr. diepvrieskoolvisfilet 2.5 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote rauwe garnalen, gepeld, 2 el. vissaus, frituurolie, 1-2 el. bloem, ? rode paprika, in stukjes Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl4 middelgroot rauwe garnalen per persoon (diepvries) Marinade van: zout lichte Chinese sojasaus sherry Beslag van: bloem water of melk ei Bereidingswijze 1.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g. witvis(liefst roodbaars) 2 eetl. bloem 2 eetl. zonnebloemolie 200 g. sperziebonen 1 rode paprika 1,5 theel. rode currypasta 1 ui 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 25 gr boter * 1 ui gesnipperd * 3 el bloem * 500 ml volle melk * 375 gr koolvisfilet ontdooit * 1 blikje mais (à 198 gr) uitgelekt *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 flinke stukken victoriabaars 2 ons roomboter 1 citroen 4 tenen knoflook zeezout peper dille (gedroogd of vers) Hulpmiddelen Koekepan of oven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. schone visfilet (kabbeljauw, schelvis of wijting), 250 gr. aardappels, 2 eidooiers, paneermeel, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalmfilet (ca. 800 gram) 80 gr. bloem 1 dl. olijfolie peper en zout 20 gr. peterselie 100 gr. paneermeel 500 gr. tomaten (4 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen VOOR VIS: 250 g visfilet 1 cm gember, fijn 1 lente-ui, fijn 1/2 e rijstwijn of droge sherry mespunt gemalen witte peper 1/4 t zout frituurolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 375 gr. grote Garnalen 35 gr. Witte Bloem 35 gr. Maizena 1/2 El zout 1/4 Tl. witte of zwarte gemalen peper 1 El. slaolie 115-125 ml. koud[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 3 verse zeebaarsjes, Ingrediënten pesto; 250 gram walnoten fijn gemalen 2 dl sinasappel sap 100 gram geraspte parmezaan Olijf olie naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 pakjes losgevroren scholfilets a 300 gr. boter of margarine 1 citroen 1 visbouillontablet 25 gr. bloem 3 dl. melk 1 pakje kruiden-roomkaas[...]
Bron: smulweb.nl