Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen (grote) 1 citroen 1 sjalot 2 el peterselie, gehakt 4 sneden brood, wit 2 el boter olijfolie peper zout Handig[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr. heilbot, 100 gr. peultjes, 100 gr. haricoverts, 2 wortelen, babymais, 4 sjalotten, 2 teentjes knoflook, 75 gr. tauge, 250 gr. kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 heilbotfilets van 200 g 8 gekookte kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden) 500 g mengeling wilde kampernoelies 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.aardappelen, 150 gr.paling 3 snijbonen 3/4 dl fruitige olijfolie 1/4 dl. witte keukenazijn zout witte peper uit de molen 1 sjalotje 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g kruimige aardappels 2 zakjes geschrapte worteltjes (a 300 g) 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a 225 g) 3 eetlepels boter 1 eetlepel zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g broccoli 50 g boter 400 g kabeljauwfilet 1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g) 2 sjalotten ½ pot finesse voor verrijken (a 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 2 sjalotten (gesnipperd) 300 g prei (gesneden) 300 g Parijse worteltjes 2 el Zaanse mosterd 125 ml slagroom 250 g kabeljauwfilet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets 4 aardappelen (grote) 1 citroen 1 sjalot 2 el peterselie, gehakt 4 sneden brood, wit 2 el boter olijfolie peper zout Elke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 ml droge witte wijn 3 el medium dry sherry 1 sjalot (fijngehakt) 3 el crème fraîche 100 g boter 4 stukken zalmfilet (van 125-150 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 100 gr ongezouten roomboter op kamer temperatuur 2 el fijngehakte dille 2 tenen knoflook geperst 4 sliptongen 1/2 courgette in blokjes van 1[...]
Bron: smulweb.nlEen variatie op een recept van Ramsey, gezien op zijn iPad app. Zie filmpje . Ramsey doet het met brill (griet) maar die kon ik zo snel niet krijgen. Heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de vinaigrette; citroensap, 1 dikke sjalot, 1 lepeltje provencaalse kruiden en 5 lepeltjes olie. 4 stuks zalm moten (zonder vel) (mag ook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 16 coquilles St. Jacques zout 400 gram sjalotten boter zout 60 cc room 100 gr gepureerde (gare) aardappelen 4 mandarijnen zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 600 g kabeljauwfilet 3 sjalotjes 5 takjes peterselie 3 eetlepels bloem zout en peper 100 g boter 2 eetlepels kappertjes zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g basilicum 40 g boter 1 sjalot (heel fijngehakt) 500 g zalm (forelfilets) citroenpeper (molentje) 100 ml witte wijn (bijv. pinot gris)[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 g kabeljauwfilet * 4 tomaten * 100 g sjalotten * 2,5 dl witte wijn * 5 dl visfumet * 150 g boter * 1 bosje peterselie, fijngesneden *[...]
Bron: smulweb.nl