Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 4 tonijnsteaks van elk 200 g; 8 rijpe tomaten; 1 ui; 3 dl witte wijn; 50 g rode pesto; barbecuekruiden; peper en zout; oregano; Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 gele paprika, in kleine stukjes 1 courgette, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 gele paprika, in kleine stukjes 1 courgette, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gr kabeljauw filets 1 grote ui 1 gele paprika 1 rode paprika 1 courgette 2 el olijfolie 1 t paprikapoeder (zoet) Zeezout Zwarte peper vers[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (rauw en ongepeld, diepvries 500 g) 2 limoenen 4 tomaten 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in dunne ringen) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlVoor 2 personen 1 gele paprika 1 rode paprika 1 teentje look 3 wortelen 100-150g sperziebonen 14 scampi 1 el olijfolie zout-peper-pikant paprikapoeder 300g[...]
Bron: calorietje.blogspot.be8 rauwe schoongemaakte grote garnalen 1 el boter 1 teentje knoflook zout en peper Voor de cocktailsaus: Halve rode paprika 2 el mayonaise 1 el paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nl20 ongepelde grote garnalen (diepvries) 2 tenen knoflook 0,5 rode peper 2 el olijfolie 0,5 tl paprikapoeder 5 plakjes serranoham (of andere rauwe ham)[...]
Bron: smulweb.nl1 tl paprikapoeder 1 tl gemalen komijn 2 zalmfilets vers of diepvries 1 knoflookteen 1 rode peper bosje koriander bosje (platte) peterselie 1 citroen 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 scholfilets (ca 150gr pst) 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (gesnipperd) 1 bakje Romaatjes (gehalveerd) 5 el olijfolie 2 el rode pesto 4[...]
Bron: smulweb.nl