worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder groene asperges cognac

Gevonden 15 recepten

Viscurry met cocos en tomaten

voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]

Bron: smulweb.nl
viskoekjes pikant gefrituurd

voor 4 personen 500 gram gemalen stevige witvis, 4 eetlepels broodkruim of matsemeel(Joods), 1 ei losgeklopt, 1/2 theelepel zout, witte peper, 3 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl

Zwaardvis met relish van nectarines

Ingrediënten Porties : 4 1 kleine rode chilipeper 1½ eetl. rode-wijnazijn zout 500 g nectarines, in blokjes van 1 cm 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalen en harissa met couscous

voor 2 personen 100g couscous 1 el olijfolie 200ml kippenbouillon klein uitje,in reepjes 2 teentjes knoflook 1 tl gemalen komijn 1 blikje tomatenblokjes 1-2[...]

Bron: smulweb.nl
Marokkaanse vis in de oven klaar gemaakt

voor 2 personen 200-250 gram witvis Bijvoorbeeld: kabeljauw, schelvis, red snapper, makreel. Chermoulah (marinade): 1 teen knoflook, gesnipperd 1/2 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde kabeljauw op z'n Marokkaans

Ingrediënten 5 eetlepels bloem 2 theelepels komijn 500 g kabeljauwfilet (in stukken van 2) 6 eetlepels olijfolie 1 rode peper ½ citroen (uitgeperst)[...]

Bron: ah.nl
Garnalen met pittige tomatensalsa

Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (rauw en ongepeld, diepvries 500 g) 2 limoenen 4 tomaten 1 zakje bosuitjes ((3 stuks), in dunne ringen) 1 zakje[...]

Bron: ah.nl
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus

Ingrediënten 1 ui 1 teentje knoflook 1 groene paprika 1 zakje verse koriander (15 g) 2 eetlepels medium dry sherry 2 eetlepels olie ½ theelepel[...]

Bron: ah.nl
Gekruide zalm met echte wijnzuurkool

Na een zeer gezond ontbijt en een nogal gekke lunch , is het alwéér tijd om de keuken in te duiken. Want de rammelende maag heeft vandaag ook nog een diner[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Vis in tomaten-kokossaus

Mosterdolie kun je in de meeste toko's kopen. Het geeft een subtiele pittige smaak aan dit gerecht. Ingrediënten 750 g pangasiusfilet 1 grote ui 2 teentjes[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Bataat (zoete aardappel) met vis

voor 4 personen 500 gr bataat / zoete aardappel 3 uien 400 gr koolvisfilet 1 tl komijnzaad 1 tl gemalen korianderzaad (ketoembar) 1 tl kurkuma (kunjit)[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoomde zalm met een pittige kruidenlaag

1 tl paprikapoeder 1 tl gemalen komijn 2 zalmfilets vers of diepvries 1 knoflookteen 1 rode peper bosje koriander bosje (platte) peterselie 1 citroen 1 tl[...]

Bron: smulweb.nl
Gamba's met tomaat en bleekselderij

voor 4 personen 16 gamba?s * 1 rood pepertje * 1 rode ui * 2 tenen knoflook * 1 flinke stengel bleekselderij * 3 tomaten * 2 eetlepels olie * 1 theelepel[...]

Bron: smulweb.nl
Pikante vis met knoflook

voor 4 personen 6-8 uitgeperste knoflooktenen, 5 el extra virgin olijfolie, 1-2 tl paprikapoeder, 1/2-2 tl harissa of 1/4-1/2 tl cayennepeper, 1/2 tl gemalen[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken zalm

voor 4 personen Met Bonduelle biologisch geteelde groenten 1 blik Bonduelle Carolina melange 425ml 4 moten verse zalm a 125 gram 4 el notenolie 4 el guacamole[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy