Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 500-600 gram verse tonijn 1 pakje nori-gedroogd japans zeewier Apollo dipper wasabi tempurameel-Japanse bloem 200 gram groene asperges[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 ml water 2 bosjes asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 2 eetlepels plantaardige olie 24 grote verse garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken kabeljauwhaas (elk 150 g) 1 fijngesnipperde ui 20 cl droge witte wijn 4 eetlepels paneermeel 2 eetlepels gehakte tuinkruiden:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 450 g witte asperges 3 eetlepels bloem 100 g Bloem zout (versgemalen) zwarte peper 1 eiwit (van groot ei) 1 bosuitje 4 eetlepels Chinese[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kabeljauwfilet 1 eetlepel citroensap 4 eetlepels olijfolie met knoflook-chilipeper 100 g groene aspergetips 4 eetlepels verse bieslook[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kg asperges (schoongemaakt, de uiteinden en schillen goed afspoelen en bewaren) 1 L kippenbouillon (van 2 tabletten) 2 gerookte kipfilets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 coquilles 6 groene asperges (geschild en ± 2 minuten geblancheerd in water met zout) 2 mooie plakken Serranoham 1 sjalotje (gehakt)[...]
Bron: smulweb.nl