vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder peterselie amandel olijfolie

Gevonden 21 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viscurry met cocos en tomaten

voor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm in folie

voor 4 personen Pesto boter: 15 blaadjes basilicum, 3 teentjes knoflook (gepeld), 1/2 theel. Cayennepeper, 125g boter, paar druppels citroensap, versgemalen[...]

Bron: smulweb.nl

Kabeljauw Duglere

Kabeljauw Sjalot Sap van een halve citroen 2 dl droge witte wijn 2 grote ontvelde tomaten tomaten puree of tomaten ketchup creme fraiche (125 ml) cayenne[...]

Bron: smulweb.nl
Kreeftensoep met pompoen van Ton

Ingrediënten Porties : 10 3 eetlepels olie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 eetlepel kerriepoeder 1/2 eetlepel gehakte verse gember[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauwfilet

Ingrediënten Porties : 1 kabeljauwfilets flinke strooi witte peper flinke strooi zout lichte strooi cayenne peper lichte strooi knoflook poeder lichte[...]

Bron: allrecipes.nl
Gerookte makreel paté

Ingrediënten Porties : 8 225g gerookte makreel 100g mascarpone 2 eetl citroensap 1 eetl mierikswortelsaus 1 eetl Dijon mosterd snufje cayennepeper 2 eetl[...]

Bron: allrecipes.nl
Vis-Chorizo en Tuinbonen

Het recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
De garnalen van Hawaii Five-0

Het politieteam uit deze serie is regelmatig te vinden op het strand bij de Foodtruck van Kamekono waar ze Butter Garlic Shrimps eten. Ik was benieuwd wat het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gefrituurde Gamba`S

12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Viskoekjes met guacamole

voor 4 personen Voor de viskoekjes: * 400 gram kabeljauwfilet * 2 lentje-uitjes * 1 tl geraspte gemberwortel * 1 teentje knoflook * 2 el verse koriander *[...]

Bron: smulweb.nl
Zalm-kaassoufflé

Een erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Knapperige krab met schuimige cocktailsaus

voor 4 personen 2 eetlepels light mayonaise (35-40% olie) 2 eetlepels Alpro plantaardige yoghurt variatie Nature 2 eetlepels ketchup 100 ml Alpro Cuisine 1[...]

Bron: smulweb.nl
SCAMPI MET EEN SAUSJE VAN PREI EN APPELTJES

voor 4 personen Scampi`s (6 stuks/persoon) goede boter 2 dl room 2 koffielepels tomatenpuree 2 stengels prei 2 appels 1 koffielepel honing 1 koffielepel[...]

Bron: smulweb.nl
Geglaceerde zalm van de bbq

Ingrediënten Porties : 4 6 eetlepels boter 330 gr donkerbruine suiker 4 1/2 eetlepels citroensap 2 1/4 theelepels gedroogde dille 3/4 theelepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Newburg kreeft

Ingrediënten Porties : 4 2 dooiers, geklopt 100 ml dikke room 30 gr boter 2 eetlepels droge sherry of madera 1/2 theelepel zout 1 snufje cayennepeper 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Zalm met abrikozen-gember glacering

Ingrediënten Porties : 4 335 ml abrikozensap 55 gr gedroogde abrikozen, in stukjes 2 eetlepels honing 2 eetlepels zoutarme ketjap 1 eetlepel vers[...]

Bron: allrecipes.nl
Caribische visfilets

voor 4 personen 4 kabeljauwfilets, 1 tl melassasuker, 2 tl angosturabitter, zout, okra of groene, gestoomd. Voor de tomatensaus 3 el olie, 6[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy