Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 800 gr visfilets 1 citroen, gehalveerd 4 eetlepels bloem 2 eieren, licht opgeklopt 150 gr paneermeel zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 tongen van 300 gr (gefileerd) 1 l melk 1 dl azijn 4 eierdooiers 150 gr boter 100 gr boter 200 gr gepelde grijze garnalen 1 dl room[...]
Bron: smulweb.nlUit het Tip Hartige taartenboekje van heel lang geleden! 2 preien, 1 el boter, 1 blik zalm (440 gram), 3 eieren, 2 el bloem, 1 el room, 3 el witte wijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt oude kaas 1/2 middel groot geraspt ui 1 t[...]
Bron: smulweb.nl3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt belegen kaas 1/2 middel groot geraspt ui[...]
Bron: smulweb.nl3 sneden witte casino brood zonder korst, in blokjes gesneden 500 ml melk 2 e boter 6 eieren, geklopt 300 g geraspt oude kaas 1/2 middel groot geraspt ui 1 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g aardappels 3 bosuitjes 3 takjes peterselie 300 g kabeljauwfilet 1 blikje ansjovisfilets 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g kruimige aardappels (geschild en in stukken) 50 ml halfvolle melk (verwarmd) 2 eetlepels boter 2 blikjes tonijn op water (a 185 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 4 bolletjes briochebrood 500 gr. “Graved laks” op zijde (= gemarineerde zalm) 8 kakelverse henne-eitjes 10 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 eieren,1/8 slagroom,1kg.aardappelen,zout, 25gr.boter,1groentebouillonblokje,2 ons geraspte oude kaas,versgemalen peper, 5 takjes peterselie,[...]
Bron: smulweb.nl1 kop water 1 kop droge witte wijn 450 g gepelde steurgarnalen 450 g Jacobsschelpen 1,5 kop vers broodkruim 1 kop melk 4 lepels boter 3 gesnipperde uien 1[...]
Bron: smulweb.nl