Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 6 personen 200 gram zalm - 200 gram grote gepelde garnalen - 200 gram koolvisfilet - 2 sjalotten - 1 teentje knoflook - zout en peper - 800 gram panklare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6-8 gamba`s pp (grote tijgergamba`s) 50ml olijfolie 2 laurierblaadjes 4 tenen knoflook 2 el peterselie Scheut witte wijn zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 forellen 2 citroenen 8 laurierblaadjes 2 el olie zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlBen je geen vleeseter of heb je genoeg van het barbecueën met alleen maar vleesgerechten? Dan is dit visgerecht voor op de barbecue een perfecte vervanger. Het[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kg mosselen, zout, olijfolie, 2 teentjes look, 2 sjalotten, witte wijn (25cl), 1 à 2 tomaten (ontpit), tijm, laurier, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 heilbotfilets van 200 g 8 gekookte kasteelaardappelen (in langwerpige 6-kantige vorm gesneden) 500 g mengeling wilde kampernoelies 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 gestoomde makreel of makreel filets 2 eetlepels gesnipperde rode ui 5 eetlepels gesnipperde witte ui 6 gr trassi snufje zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 preien 1/2 selderijknol 3 flinke wortelen 3 eetlepels olie 2 uien 500 ml bouillon 1 teentje knoflook 500 gr gefileerde vis 100[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 moten zalm sap van 1 citroen 1 ui, gehalveerd en gepeld 1 sinaasappel, gehalveerd 2 kruidnagelen 1 laurierblaadje 250 ml witte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 8 verse coquilles eventueel in de schelp als je ze zelf opent en schoonmaakt. 300 ml. witte wijn 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de zalm: 1 ui 2 laurierblaadjes 6 peperkorrels 1,5 dl witte wijn zout 6 stukken gefileerde zalm van ca. 120 gram per stuk Voor de saus: 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kabeljauwfilets, 1 tl melassasuker, 2 tl angosturabitter, zout, okra of groene, gestoomd. Voor de tomatensaus 3 el olie, 6[...]
Bron: smulweb.nl