Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ik las dit recept vandaag op het blog van mijn zus en herinnerde mij dat ik het ook ooit gemaakt had, maar nog bij mijn weeskindertjes lag: foto's zonder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 1 tl mild paprikapoeder • 2 tenen knoflook, gehakt • olijfolie • 16 rauwe grote garnalen, gevlinderd, staarten intact[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk stond in de Aziatische toko voor mắm tôm, Vietnamese gefermenteerde garnalen pasta. Ik wist dat het toko-meisje uit Vietnam kwam en toen ik haar het recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMexicaans; weer eens iets anders dan garnalen met knoflook en peterselie of de Aziatische varianten. Ingrediënten: 2 eetlepels olie 500 gram middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarnalen in kokossaus en pak choi voor 3 personen Annabel Langbein maakt een voorraad van deze currysaus voor in de diepvries. Zo maakt ze snel een groenten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker en heel snel te maken. Ingrediënten: 2 eetlepels zonnebloemolie 1 bosje lente-/bosui (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 2 theelepels sambal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds Rick Stein zei: "We maakten wat vistaco's op het strand met onze Australische badmeester-vrienden in Cornwall en ik dacht altijd dat ik ooit naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor de arepa broodjes staat hier . Het is beslag is heel eenvoudig : maismeel met water en een snuf zout met de hand door elkaar roeren, laten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer een lekker en makkelijk recept van Alison Roman. Ik kende haar van Bon Appétit waar ze tot 2015 food editor was en daarna werd ze de favoriete columniste[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEenpersoons vispannetje "Wat de vis betreft, gebruik altijd de meest verse en liefst meest duurzame filets die je kunt vinden. Wat hier het belangrijkst is, is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl