Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten ½ rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 2 cm verse gember (fijngesneden) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlEr lag nog bladerdeeg in de ijskast dat dringend moest gebruikt, er lag nog een broccoli naar mij te lonken die waarschijnlijk ook niet lang meer nodig had om[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk had zin in een tajine gerecht, tenminste in de ochtend had ik er zin in. Nadat ik op de markt was geweest en met makreel thuis kwam, bleef ik zin hebben in[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEr lag nog bladerdeeg in de ijskast dat dringend moest gebruikt, er lag nog een broccoli naar mij te lonken die waarschijnlijk ook niet lang meer nodig had om[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beOnlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 600 g aardappelen (vastkokend, schoongeboend) 8 el olijfolie 1 el kurkuma 1 knolselderij (geschild) 1 rode paprika (in repen) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 1 eetlepel citroen 3 theelepels gemalen kurkuma (koenjit) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma) 3 theelepels tamarindepasta (potje a 225 g) 5 eetlepels Japanse sojasaus 400 g kipfilet (in reepjes) 200 g[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Krieltjes 700 g Krieltjes met schil `n scheut Zonnebloemolie `n scheut Olijfolie `n klontje Boter Kruidenzout, Provenciaalsekruiden Paprika-,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) ½ rode peper 1 teen knoflook (geperst) 2 tl gemalen kurkuma 3 tl gemalen koriander[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen Wat je nodig hebt voor 2 personen: 2 verse zalm moten (van de visboer!) 2el (zoutarme) soja saus 1 teentje knoflook 1tl gemberpoeder scheutje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 visfilets, in vieren gesneden 3 eetlepels olie 1 theelepel zout of naar smaak 2 middelgrote uien, gesnipperd 4 verse groene[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, grofgehakt 2 teentjes knoflook 2 el zonnebloemolie 1 grote rode peper, gehalveerd, van pitjes ontdaan en in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlEen heerlijke viscurry met kabeljauw en garnalen. De zoete aardappelsmaak combineert heerlijk met de vis en de 'pittige' currysmaak. Ik heb de curry geproefd[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk heb mezelf voorgenomen om elke week een keer vis te eten. Nu is dat op zich geen probleem, alleen vind ik het lastig om verschillende bereidingen te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl